MENU
13:29 | June 12, 2016

CONTOURING VIDEO

Beauty

Here comes something new and exciting, my first video tutorial ever! This time in cooperation with L´Oréal’s product “Infallible sculpt” and their campaign #Selfieready. Please keep in mind that I’m not a professional as you can see, I’m just showing you how I do it and I hope you it 🙂 Love, S.

Här kommer något nytt och spännande för min del, min första video tutorial någonsin! Denna gången i samarbete med L´Oréals produkt “Infallible sculpt” och deras kampanj #Selfieready. Ha i åtanke att jag inte är en makeup artist eller dylikt utan jag visar er bara hur jag gör och jag hoppas att ni gillar videon 🙂 Love, S 

.

– I samarbete med L´Oréal Paris

4 Responses to “CONTOURING VIDEO”

  1. Sue on

    Hej snygga Sendi! Vill först och främst berömma dig för en väldigt bra och inspirerande blogg! Jag har läst din blogg ett tag och har precis påbörjat min “resa” som nyttig och hälsosam. Har börjat gymma och skulle vilja se mer av din träning här på bloggen. Hade varit supersnällt om du hade kunnat göra ett inlägg med alla dina bästa magövningar! <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)