MENU
18:09 | June 18, 2016

C R O A T I A

Fashion

17062016-1U8A4409_Fotor 17062016-1U8A4424
.
Top & scarf: Andrea Zvono 
Shorts: Levis (here)
Sunglasses: Nividas (here)
Watch: Cluse (here)
Shoes: Mango (similar here)
.
cro

Photographer: Suzana Skopljak
.

Hello my lovely ones! I hope you are great, I am 🙂 The weather was not so welcomed when we arrived but today it was perfect! Yesterday Croatia played against the Czech Republic and sadly it didn’t go as expected (2-2). I both love and hate to watch football. I get so angry when it doesn’t go as I want haha. But I keep my fingers crossed for the next game on Tuesday!
.
By the way, I never told you that I am here in Dubrovnik to do a collaboration with GoDubrovnik and now the first article out there! You can read it HERE. Hope you like it. Love, S
.

Hej mina underbara! Hoppas ni mår toppen, det gör jag 🙂 Vädret var inte så välkomnade när vi anlände i förregår men idag så, idag var det toppenväder! Igår spelade Kroatien mot Tjeckien och tråkigt nog blev det lika mot slutet (2-2). Jag både älskar och hatar att kolla på fotboll. Bara det att jag blir så arg när det inte går som man vill att det ska gå. Men jag håller tummarna inför nästa match! 
.
Förresten så nämnde jag aldrig att jag är här i Dubrovnik och har ett samarbete med GoDubrovnik och nu är första artikeln ute! Ni kan läsa den HÄR. Hoppas ni gillar det. Love, S 

4 Responses to “C R O A T I A”

Leave a Reply

  • (will not be published)