MENU
10:59 | June 23, 2016

THE ADRIATIC SEA

Lifestyle
20062016-Beach_1

 

20062016-1U8A5387 (kopia).
Dress: Missguided (here)
– adlink
. 20062016-Beach_2

 

20062016-Beach

Photographer: Suzana Skopljak
.

The Adriatic Sea is close to my heart. Of all the places I have been to in the world, the fact remains that this sea, the smell, the purity and feeling beats everything. Thats why we got so excited when we found this secret hideaway place right next to our hotel. However, the water was too cold for my part, but there will be other opportunities. Love, S
.

The adriatiska havet står mig varmt om hjärtat. Av alla ställen jag varit på i världen så kvarstår faktumet att detta hav, lukten, renheten och känslan slår allt. Därför blev vi så glada när vi fann detta smultronställe precis bredvid hotellet. Dock var vattnet för kallt för mig del, men det kommer fler tillfällen. Love, S 

9 Responses to “THE ADRIATIC SEA”

  1. Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione on

    Gud så vackert! Man tror inte att såna platser finns på riktigt 😀
    Och som alltid så är du så galet snygg i fläta/flätor 😀

    dixiwonderland.com

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)