MENU
13:00 | June 24, 2016

BARBA STREET FOOD

Fashion

Dubrovnik1 Dubrovnik2 Dubrovnik5 Dubrovnik3
Top: Missguided (here)
Shorts: Levis (here) Code “SKOPLJAK20” gives you 20% discount.
Shoes: Mango (similar here)
Bag: Superdry (here)
Sunglasses: Rayban (here)
– adlinks
Dubrovnik4

Photographer: Suzana Skopljak
.

As you can see I took the opportunity to take many pictures while in Dubrovnik! This day, we continued to walk around the old town and ended up at a cozy little place called “Barba” where they have “sea-food / street-food”. For the first time I tried a burger with octopus and it tasted really really good, which I didn’t expect. So, a great tip for you if you visit Dubrovnik. Something else that I really liked with this place was that you could sit and eat on the stairs/street. Tip up for this place! Love, S
.

Som ni ser passade jag på att fota en del i Dubrovnik! Denna dagen fortsatte vi att gå runt i Gamla stan och hamnade på ett mysigt litet ställe som heter “Barba” där det finns “Sea-food/street-food”. För första gången provade jag hamburgare av bläkfisk och det smakade så himla gott, vilket jag inte trodde att det skulle göra.Så, ett stort tips till er om ni besöker Dubrovnik. Något annat jag fastnade för med jävla stället var att man kunde sitta och säga på trappan, verkligen street food. Tippen upp för detta stället! Love, S 

14 Responses to “BARBA STREET FOOD”

 1. Hanna on

  Vilken storlek har du i shortsen? Tittat på dessa väldigt länge men tyckt det vart väldigt svårt med storlekarna nämligen! Kram kram

  Reply
 2. Moa on

  hur håller du dig så smal (inget illa menat) nu? Äter du fortfarande kostschema eller hur lägger du inte på dig mer?

  Jag har tränat 5 gånger i veckan, slutat med god saker och jag går fortfarande inte ner. Jag började med kostschema i två veckor ungefär och då gick jag ner lite. Men ska nu köra sen istället igen nu när skolan börjar. Men så fort Jag äter normalt går jag Långsamt upp i vikt hela tiden..

  Hur gör du??

  Reply
  • Sendi Skopljak on

   Att äta en bra kost har blivit min livsstil.´, det vill säga att jag alltid följer den men såklart ibland slarvar man mycket. Ibland så måste man verkligen chocka kroppen rejält för att den ska sätta igång den. Testa att köra något nytt! <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)