MENU
17:42 | June 29, 2016

STARI MOST

Fashion
Sendimostar

 

Sendimostar3  Sendimostar2 Sendimostar1

Top: Missguided (here)
Skirt: Nelly (here)
Shoes: Opening Cermony (here) or (similar here)
Watch: Kapten and Son (here)Sendimostar4

Photographer: Suzana Skopljak
.

Here comes my favorite look at my favorite location in Mostar. This city is truly one of the most beautiful places I know. I feel so much for this town and only the feeling of being there gives me goose bumps. Sometimes I really wish that I could throw back time when I was younger and visited my relatives here every summer, playing in the yard and no social media was included. Nostalgia <3 Hope you like the pictures ! Love, S
.

Här kommer min favoritlook på min favorit location i Mostar. Detta är verkligen en av de vackraste platserna jag vet. Jag känner så mycket för den här staden att bara känslan av att vara där ger mig gåshud. Ibland önskar jag verkligen att man hade kunnat spola tillbaka tiden när man var yngre och besökte sina släktingar här varje sommar, lekte ute på gården och inga sociala medier var inkluderade. Nostalgi <3 För er som inte veHoppas ni gillar bilderna! Love, S 

 

2 Responses to “STARI MOST”

  1. Amina on

    Draga Sendi, slike su ti prelijepe! Imas bas srece, sto ti je mama fenomenalan fotograf 🙂
    Imam jedno pitanje: Kako si uspjela uslikati se na starom mostu a da nema mali milion kineza i njemaca/austrijanaca na slikama? hahaha Bila sam prije mjesec dana u Mostaru i jedva sam se uspjela uslikati jednom, a da je samo 4 osoba u kadru hahah 😀
    Lijep pozdrav! Amina 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)