MENU
17:17 | July 15, 2016

LATEST PURCHASE

Fashion

10579_m

 1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here – adlinks
.

and here is my last purchase before I’m off to a warmer climate! I ordered the bikini and the shoes on the picture so they will come with me. I always manage to find something at Nelly and they also have a lot of sale now that you check. I can’t wait for Budva now, it will be so nice and fun. We are a couple of girls who will spend a week together, swimming, sunbathing, partying and having so damn fun. Can’t wait! Love, S
.

och här är min sista beställning innan jag åker iväg till varmare breddgrader! Jag beställde bikinin och skorna på bilden som ska följa med i resväskan. Jag lyckas alltid hitta någonting på Nelly och dessutom har dem massa rea nu som man kan kika på. Jag längtar till Budva nu, det ska bli så skönt och roligt. Vi är ett tjejgäng som ska spendera en vecka tillsammans, bada, sola festa och ha så jävla kul. Can’t wait! Love, S 

Leave a Reply

  • (will not be published)