MENU
10:50 | September 18, 2016

#WHYIRUNCOPENHAGEN

Training & Food
20160913090908973412_sbig

 

outfit

 

20160913090909160815_sbig

 

Happy girls after the run! 

outfit-4

 

My babes Amelie and Hanna

outfit-2

 

outfit-14

The adidas crew. Love this new white Adidas set!

outfit-3

Pictures 1,3,4,6 & 7 borrowed.
.

One weekend ago I was in Copenhagen and for the first time I attended to run a race of 6 km. I confessed to you before the race that I didn’t felt trained but despite that I reached my goal! My running time was nothing special, but I’m glad I got the chance to this. The weather was great, Copenhagen as wonderful as always and to run a race with other motivating souls was very funny! However, I figured out that I am more into running a shorter race with a higher speed. Thank you Adidas Sweden that I got the chance!  Love, S
.

För en helg sedan var jag i Köpenhamn och skulle för första gången springa ett lopp på 6 km. Jag erkände för er redan innan loppet att jag inte alls kände mig tränad men trots det fixade jag att komma i mål! Tiden var ingen höjdare men jag är glad att jag fick chansen att testa på detta. Vädret var toppen , Köpenhamn lika underbar som alltid och att springa ett lopp med andra motiverande själar var väldigt roligt! Dock hade jag varit mer för att springa ett kortare lopp med högre hastighet. Tusen tack Adidas Sverige för att jag fick chansen! Love, S 

5 Responses to “#WHYIRUNCOPENHAGEN”

 1. Jennifer Eriksson on

  Gud vad roligt! Detta är verkligen något som jag skulle vilja delta i också. Förhoppningsvis kan jag ha det som mål inför nästa höst! Då är jag förmodligen också nyutbildad PT så 2017 kan bli mitt år 😀

  Nouw.com/jennifereriksson

  Reply
 2. Andrea on

  Hi Sendi,
  I don’t want to be rude but I think your blog has gone to a real bad quality. You almost never update it and if you update most of the articles aren’t really good quality. Your such a pretty and talented girl and I think you should do more with your talent

  Lots or love,
  A

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)