MENU
9:19 | October 29, 2016

FROM CANNES WITH LOVE

Hotel Barriere Le Majestic

Travels
paris-14

Top: Chicy (here)
Bomber jacket: Nelly (here)
Pants: Missguided
Shoes: Steve Madden (here) ON SALE!
Bag: Alexander Wang (here)
Sunglasses: Old ones
– contain adlinks

paris-13

Photographer: Kristian Korlevski
.

Hello my dear ones! How are you? I’m good (!!). We arrived here in Cannes yesterday during daytime and it feels wonderful to come to this beautiful place. I have never been here so it feels extra fun. We got a sooooooo nice room and we’re enjoying it every second. Now it’s time to get ready and then we’re off to the old town to see more of this place. Talk to you soon. Love, s

Hej mina vänner! Hur mår ni? Jag mår (!!). Vi var framme här i Cannes igår på dagen och det känns helt underbart att komma till detta fina ställe. Jag har aldrig tidigare varit här så det känns extra pirrigt. Vi har fått ett sååååå fint rum och vi njuter varenda sekund. Vi ska fixa oss nu och sen en runda in till gamla stan för att se mer av detta stället. Puss så länge. Love, s 

9 Responses to “FROM CANNES WITH LOVE”

 1. Giga on

  OmgomgomgomgSENDI.

  Din prodilbild på Instagram, förstår du hur FLAWLESS du är???? Sån megajävla peppspark i röven man fick. Jag ba: YAAAASSS QUEEN.

  Så jävla håll-käften-snygg du är!!!
  / vh ska flytta in till gymmet nu.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)