MENU
17:42 | November 15, 2016

SWEATER PERFECTION

Fashion
new new-sweater-2

Top: Chiquelle (here)
Cap: River Island (here)
– contain adlinks 

new-sweater-7

Photographer: Suzana Skopljak
.

Hello hearts! I shall shortly return to my exam that I’m doing at the moment but I just wanted to check in here and say hi to you guys 🙂 As I told you a while ago, I got a new job at the website Shopcorn. For those of you who haven’t heard about before, Shopcorn is an online marketplace that includes a variety of categories and brands. In other words, if a buyer is interested to buy 5 products in 5 different websites, Shopcorn works with connecting different stores to its own website so that you as a buyer can be able to buy all the products you want at the same website. Do you understand? Anyway, I have accepted the job and I will be working with the marketing. So, today was the first day it feels great, but I won’t be working 100 %  since I have my school now and my own channels. Hope you had a great Tuesday! Love, S

Hej hjärtan! Jag ska alldeles strax återgå till mitt examensarbete som är igång nu men jag ville bara passa på att säga hej 🙂 Som jag berättade för ett tag sedan så tackade jag “ja” till en tjänst på företaget Shopcorn. För er som inte har hört talas om Shopcorn innan så är det en marknadsplats på nätet som innefattar en mängd olika kategorier och varumärken. Men andra ord,  om man som köpare är intresserad av att handla 5 produkter på 5 olika hemsidor, så jobbar Shopcorn aktivt med att ansluta butiker till sin hemsida så att man ska kunna göra alla sina 5 köp på en och samma hemsida. Hänger ni med?  Jag har i alla fall tagit mig an uppdraget där jag skall jobba med marknadsföring och känner mig så taggad inför detta!  Så, idag var första dagen på jobbet och det känns riktigt kul, dock är det inte en 100% tjänst då jag har skolan samt mina egna kanaler . Hoppas ni har haft en toppen Tisdag! Love, S  

4 Responses to “SWEATER PERFECTION”

 1. Lexy Omeragic on

  Tiii i Rambo preslatki ❤️ Nisam prije kupovala na ovoj stranici al cu poceti jer sve na jednom mjestu – ne moze bolje 😀

  Reply
 2. Fredrika Skiöld on

  Hej fina,
  För bara en liten stund sedan såg jag att ni har en tävling i samarbete med chicy.se där man har chansen att vinna deras otroligt fina fuskpälsjacka. Reglerna för att medverka var simpla, det enda som krävdes var en motivering till varför just jag skulle vilja vinna…

  För att göra en lång historia kort…
  Jag har alltid varit väldigt fysiskt aktiv och verksam inom sport, främst fotboll. I mars månad detta år ådrog jag mig en skada under en match, mitt knä forcerades ur led och några dagar därefter visade magnetröntgen på att mitt korsband var av, ledbandet mycket skadat och menisken helt förstörd. Knappt en månad senare opererades jag. Bara av en tillfällighet hade allt jag levde och brann för tagits ifrån mig… Jag var helt förkrossad.
  Efter operationen genomgick jag en naturlig viktnedgång då jag tappade så pass mycket i muskeltillväxt och plötsligt väcktes något inom mig. Som den tävlingsmänniska jag är strävade jag ständigt efter att hitta något nytt som jag kunde bli bäst på, jag behövde bli bäst på något, jag sökte ständigt efter bekräftelse. När jag inte längre kunde vara bäst på att spela fotboll, blev jag istället bäst på att bli smal. Jag skulle bli så smal som möjligt och fort skulle det gå. Som du förstår eskalerade detta. Jag vart som besatt, tappade befattningen om vad som ansågs hälsosamt. Jag tappade kontrollen, helt.
  Den 25e oktober vart jag tvångsmässigt inlagd på Södersjukhuset då jag bara genom att stå upp utgjorde livsfara för mig själv. Jag hade svält mig så pass länge att min kropp förberett sig på att dö. Mitt hjärta var så svagt och pulsen skrämmande låg.
  Efter cirka en vecka i behandling fick jag komma hem på permission. Jag har varit hemma sedan dess men lever i en miljö som om jag vore kvar på SöS då jag fortfarande är lika reserverad med samma strikta regler, än så länge helt sängliggandes.
  Resan och vägen tillbaka till ett friskt och hälsosamt liv är lång och just nu känns allt väldigt dystert. Jag som 17 år gammal får i dagsläget inte träna, något jag i stort sett ägnat hela mitt friska liv åt, inte gå i skolan vilket medför att jag inte får träffa mina vänner, knappt vistas utomhus eller ens ta en kort promenad då allt detta utgör en för stor risk och är för stora påfrestningar på min hälsa. Var dag är ett ständigt krig mellan de sjuka, ätstörda jag och mitt friska jag som sakta börjar vakna till liv igen.
  Inför denna höst/vinter har jag drömt och varit på jakt efter den perfekta pälsjackan som ska få pryda min kropp och att jag hittade denna tävling idag med tanke på allt runt omkring känns som ödet, att det någonstans var menat. För mig är denna jacka perfekt och att få vinna den skulle göra mig till den lyckligaste tjejen i världen, just nu och jag håller både tummar och tår för att min dröm slår in. Att sakta men säkert kunna återgå till mitt vanliga liv igen och att dessutom få göra det med världens snyggaste jacka på mig? Wow, jag ler bara av tanken…

  Tack för att du tog dig tiden att läsa detta! ❤️
  Massa kramar,
  Fredrika

  Reply
 3. Sara on

  Hej, tycker du tar bra bilder, din kille är snygg, du har fin klädstil. Thats IT, verkar va ganska seriösa inlägg och om träning vilket är intressant för vissa, mat plugg osv, men på djupet. Vem är du? Vem är dina vänner?? Skriv något djupt , avslöja ngt hemligt våga gå utanför ramarna. Ha lite humor , din blogg känns strikt och tråkigt, no offence. All negativ kritik är även bra kritik.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)