MENU
10:14 | February 10, 2017

MY FOOD SCHEDULE

Training & Food

Good morning my beautiful ones! This post was meant to go online yesterday, but because of delays on the train, me and K was home in Malmo very late. Anyway, here it is and I know that many of you have been waiting for it 🙂 (fun!). This is my typical food schedule that I follow when I eat “strict”. As you may see, I avoid eating fast carbs and I eat a lot of green and a lot of salad. In addition to this, you should keep in mind that I drink plenty of water, drink black coffee, take PWO before every workout and may I add fruit sometimes. On the schedule you can see 6 days and it’s because I have one cheat day a week. Let me know if you have any questions and also let me know what you think about it! Love, S

God morgon mina finaste! Detta inlägget skulle upp igår men på grund av förseningar med tåget, var jag och K hemma i Malmö väldigt sent. Nu är det i alla fall uppe och jag vet att många av er har väntat på det 🙂 (kul!). Detta är mitt typiska matschema som jag följer när jag äter “strikt”. Som ni kanske ser så undviker jag snabba kolhydrater och äter mycket grönt och mycket sallad. Utöver detta ska ni ha i åtanke att jag drick mycket vatten, dricker svart kaffe, tar PWO innan träningspass och kan hända att jag lägger till någon frukt. Jag har skrivit upp 6 dagar och det är för att jag har 1 fuskdag i veckan. Let me know om ni har några frågor eller generella åsikter om schemat! Love, S 

16 Responses to “MY FOOD SCHEDULE”

 1. Nina on

  Hej Sendi. Jag har ett liknande matschema som jag följer när jag äter “strikt” och jag skippar bröd och pasta alla snabba kolhydrater och dricker mycket vatten och bara svart kaffe och det brukar fungera jättebra de första dagarna men sedan drabbas jag utav en hemsk halsbränna och det gör jätteont i magen. Har du någonsin upplevt det och har du något tips på vad man kan göra mer än att köpa omeprazol på Apoteket?:)

  Reply
 2. amanda on

  Hej! Hur mycket och hur hårt brukar du träna när du äter enligt schemat? Cardio eller mer styrka? Jag känner mig ofta ganska seg när jag kör mina intensiva pass med lite blandad styrka och kondition. Tips?

  Reply
 3. Solange Gutierrez on

  Dear Sendi, what time do you exercise? what type of exercise u do, what do u eat pre and post workout and how much time do u wait to eat? thank u very much

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)