MENU
10:14 | February 17, 2017

FITNESS ACCOUNT?

Training & Food

I’m sitting here and trying to figure out a name. Now you may wonder to what? Well, the thought has crossed my mind several times, to open a new Instagram account where I will only post food and training related things. When I created my account on instagram (skopljak) a few years ago, I shared 95 % of training related stuff with you. Eventually I began to mix the pictures with lifestyle and fashion pictures and it resulted that this is what my instagram contains off today. Instagram has completely changed if you ask me and when I post training related pictures today, they gives me a minimum engagement from my followers. That’s why I want to open a new account, also because I’m really passionate about training and motivating other people. What do you think about that? I imagine an account where I will share helpful tips, workout schedules, videos, food schedules, all things related to training. Now for the next question, could you help me with a name? Plzzzz need it! Love, S

Sitter här och försöker klura ut ett namn. Nu undrar ni säkert till vad? Jo, tanken har slagit mig flera gånger att öppna ett nytt instagram-konto som är relaterat till enbart mat och träning. När jag skapade mitt konto på instagram (skopljak) för några år sedan, delade jag med mig av träning till 95%. Så småningom började jag att mixa bilderna med mode och livstil och det ledde till att det är så det ser ut idag. Instagram har förändrats helt om ni frågar mig och om jag utgår ifrån vad mina följare visar så är det träningsrelaterade inlägg som ger minst. Just på grund av den anledningen, tillsammans med tanken att jag verkligen brinner för träning och att motivera andra, har jag valt att öppna ett nytt konto. Vad tycker ni om det? Jag tänker mig ett konto där jag delar med mig av nyttiga tips, träningschema, videon, matscheman och allt relaterat till träning. Nu till nästa fråga, har ni tips på namn jag kan ha? Plzzzz need your help! Love, S 

8 Responses to “FITNESS ACCOUNT?”

Leave a Reply

  • (will not be published)