MENU
17:15 | March 7, 2017

PALM TREES

Fashion,Travels

Top: Tularosa (here)
Jeans: Chiquelle (here)
Jacket: Ivyrevel (here)
Shoes: Alexander Wang (here)
Bag: Givenchy (here)
Sunglasses: Quay Australia (here)
– contain adlinks

Photographer: Alen Skopljak
.

Hello!! It was a while since I wrote here.. I am back in Sweden now and back to a functioning internet. As you may understand, a house full of influencers means bad wi-fi connection haha 😛 I lie if I say that I’m glad to be home but I have to admit that I missed the blog. This time it was two trips next to each other and therefore both the blog and my Instagram will stay on vacation for a while haha ​​(have a lot of pictures left). At first I went to Gran Canaria and then Marrakech. It was so nice to go away from the cold and enjoy the warmer climes and be able to wear spring/summer clothes. I got some questions about the jacket on the picture and it comes from Ivyrevel and I wear size S. Red with golden details, how nice?! If you find something on their website you can use the code “SENDI20” and you will get 20% discount. Now I’ll continue working, have a lot of material that I will share with you 😉 Heard! Love, S

Hej pĂ„ er!! Det var ett tag sedan jag skrev.. Jag Ă€r tillbaka i Sverige nu och tillbaka till ett fungerande nĂ€t. Som ni sĂ€ker förstĂ„r, ett hus fullt med influencers resulterar i dĂ„ligt nĂ€t haha 😛 Jag ljuger om jag sĂ€ger att jag Ă€r glad att vara hemma men mĂ„ste dock erkĂ€nna att jag har saknat bloggen. Denna gĂ„ngen blev det tvĂ„ resor tight intill varandra och dĂ€rför kommer bĂ„de bloggen och instagram vara kvar pĂ„ semester ett tag till i alla fall haha (har massa bilder kvar). Först var jag ju ivĂ€g till Gran Canaria och dĂ€refter Marrakech. Det var sĂ„ himla skönt att Ă„ka ifrĂ„n kylan och kunna njuta av varmare breddgrader och att kunna bĂ€ra vĂ„r/sommarklĂ€der. Jag fick en del frĂ„gor om jackan pĂ„ bilden och den kommer nĂ€mligen frĂ„n Ivyrevel och jag bĂ€r storlek S. Rött med guldiga detaljer, hur snyggt?! Blir ni sugna pĂ„ den, eller kanske nĂ„gon annat plagg dĂ€rifrĂ„n kan ni anvĂ€nda koden “SENDI20” sĂ„ fĂ„r ni Ă€ven 20 % rabatt. Nu ska jag fortsĂ€tta jobbar, har som sagt massvis med material att dela med mig av 😉 Hörs! Love, S 

One Response to “PALM TREES”

Leave a Reply

  • (will not be published)