MENU
14:55 | April 12, 2017

BEAUTIFUL LIGHT

Fashion

– This post contain adlinks – 

Jacket: Free people
Pants: Nelly (here)
Bag: Gucci (here)
Shoes: Public desire (here) OBS! Small in size.
Hat: River Island
Rings: Jane Koenig (here)

Photographer: Suzana Skopljak
.

Hello my babes! I’m sitting at home and just chilling, editing some pictures and looking for inspiration online. How are you guys? You’ve gotten a little bad on commenting, I must say, I miss your comments. Do you see how me and mum caught a nice light in these pictures? I think it is so fun to shoot against the light and the pictures usually get the best result but it is not always easy so credd to mum for who nailed it! By the way, how cozy is my jacket? The world’s most comfortable and I don’t know why I haven’t used it before. I can’t wait to move into my apartment in order to organize all my clothes and shoes. By the way, what do you want me to write about? Any tips? I was planing to do a make-up posts, what do you think about that? Let me know! Love, S

Hej mina fina! Jag sitter här hemma och tar det lugnt, redigerar bilder och letar inspiration på nätet. Hur mår ni? Ni har blivit lite sämre på att kommentera måste jag säga, I miss that. Ser ni hur jag och mami fångade så fint ljus i dessa bilder? Jag tycker att det är så kul att fota i motljus och bilderna blir oftast finast då, men det är inte alltid lätt så credd till mami som nailade det! Förresten, hur gosig är inte min jacka? Typ världens skönaste och jag vet inte varför jag inte använt den tidigare.. Jag längtar efter att flytta in till min lägenhet för att kunna organisera alla kläder och skor. Förresten, vad vill ni att jag skriver om? Har ni tips på inlägg? Jag tänkte köra ett smink inlägg, vad tycker ni om det? Let me know! Love, S  

9 Responses to “BEAUTIFUL LIGHT”

 1. Leila on

  Smi n är bra idea. Lite beskriva vad använder du och lägga lite bilder .. Också,du kan prova lite mer med mat,bilder och annat eller att vi lan ställa frågor till dig sen du svara på frågor genom video 🙂 ❤️

  Reply
 2. Teodora on

  Hiii Sendi, I miss your daily posts.. By the way, you look stunning here.
  And I must tell you that I took you advice and i bought camera, but i bought Nikon D3300. I am still learning how to take a good picture, but I am very happy because of that. My dreams come true.
  Ps. I am looking forward to your next posts 😊😘😘😃

  Reply
  • skopljak on

   Hi love!! I’m sorry, one month left and then i will ONLY focus on my social medias since my school will be done! Really? yeeey 😀 I’m so happy for you! <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)