MENU
19:03 | July 5, 2017

NEW SUMMER WATCH

Fashion

Watch: HERE – Cuff: HERE

One of the many benefits that summer brings, at least in the warm countries, is the fact that you don’t have to wear a lot of clothes, don’t you agree? So, above I have matched a jeans skirt with a bikini top and in order to make it a little bit extra, I have added my latest addition to my Daniel Wellington collection, the new Classic Petit Bondi watch. If you ask me, it’s a perfect summer watch that goes well with an everyday look but also a party look 🙂 I’m also wearing my silver cuff and my heart-shaped charm. I would also like to share the code “SENDI” with you. It which gives you 15% on everything (HERE) and is valid until the 31st of July. Love, S

En av många fördelar som sommaren för med sig, i alla fall i de varma länderna, är det faktum att man slipper ha på sig en massa plagg, håller ni inte med? Ovan har jag matchat en jeans kjol med en bikiniöverdel och för att piffa till looken lite har jag adderat mitt senaste tillskott i min Daniel Wellington samling, den nya klockan Classic Petit Bondi. Frågar ni mig är det en perfekt sommarklocka som passar lika bra till vardags som till fest 🙂 Jag har även på mig mitt silvriga armband och min hjärtformade berlock. Jag vill dessutom passa på dela med mig av koden “SENDI” som ger er 15% på hela sortimentet (HERE) och som gäller fram tills den 31:a Juli. Love, S 

2 Responses to “NEW SUMMER WATCH”

Leave a Reply

  • (will not be published)