MENU
11:09 | July 19, 2017

SPINACH SOUP

Recipes,Training & Food

The diet goes on and I love to see how you print all the pictures I post on food. Not only that, I love when you cook the same food and send me pictures, so keep doing that!! Today I thought I would share one of my favorite soups: spinach soup with egg, super easy and only takes a couple of minutes to prepare. What I start with is that I put in the frozen spinach in a small saucepan with some butter. When the spinach has melted and becomes like a soup, I add water depending on how thick I want the soup to be (I personally like it a little thicker). Then I put in the meat broth and also some garlic. Then I add the spices, in this case “vegeta”, pepper and salt and put it to boil for a few minutes on low heat. Finally, I put on a boiled egg. I hope you like the tip! Love, S

Dieten fortsätter och jag älskar att se hur ni printar alla bilder som jag lägger på mat. Inte nog med det så blir jag superglad när ni testar att laga maten själva och skickar mig bilder, så kul fortsätt med det!! Idag tänkte jag dela med mig av en av mina favoritsoppor: spinatsoppa med ägg, superenkelt och tar bara någon minut att tillaga. Det jag börjar med är att jag lägger i den frysta spenaten i en kastrull med lite smör. När spenaten har tinat och blivit som en soppa tillägger jag vatten beroende på hur tjock jag vill ha soppan (jag personligen gillar den lite tjockare). Därefter lägger jag i köttbuljongen och strör på lite vitlök. Därefter tillsätter jag kryddorna, i detta fall vegeta, peppar och salt och låter detta koka på några minuter på låg värme. Slutligen lägger jag på ett kokat ägg. Hoppas ni gillar det. Puss på er! Love, S 

Leave a Reply

  • (will not be published)