MENU
16:37 | August 22, 2017

NEW IN

Fashion

Jacket: Acne Studios (here)
Sweater: Bikbok (here) I’m wearing M.
Boyfriend jeans: Bikbok (here) I’m wearing XS.
Sunglasses: Quay Australia (here)
Shoes: Steve Madden
Rings: ByBiehl (here) & Jane Koenig (here)

Photographer: Kristian Korlevski
.

My Friday was spent in Olso, for the first time actually hehe. Very impressed with the city in a short time and I would love to go back there! I was there with Bikbok and a bunch of other bloggers from Finland and Austria. I will tell you more about it in another posts but for now I would like to show you two items that I brought with me, this nice red knitted sweater and these girlfriend jeans. Do you like them? I think they are both perfect for the autumn. Puss on is so long! Love, S

Min fredag spenderades i Olso, för första gången faktiskt hehe. Mycket imponerad a staden på kort tid och vill gärna åka tillbaka! Jag var där tillsammans med Bikbok och ett gäng andra bloggare från bland annat Finland och Österrike. Jag kommer berätta mer om det i kommande inlägg och ville kort visa upp två plagg som jag fick med mig, denna fina röda stickade tröjan och dessa girlfriend jeans. Gillar ni dem? Jag tycker båda blir perfekta för hösten. Puss på er så länge! Love, S 

Leave a Reply

  • (will not be published)