MENU
9:13 | October 25, 2017

PASTA WITH CHICKEN & TOMATO SAUSE

RECIPE #6

Recipes

Spoons, forks and plates: Fyrklövern (here) Glasses: Eva Solo (here)

Now I feel it’s time for me to share my favorite recipe when it comes to pasta! Above you see a bean pasta with chicken fried in a delicious tomato sauce. It’s super easy to do so here we go 🙂 The following ingredients are needed: butter/olive oil, bean pasta, tomato sauce with garlic (picture – works with tomato sauce and garlic if you don’t have the specific sauce), chicken, onion and spices.

I start by heating the frying pan, adding butter and then onion (checking that the heat is not too high). While I’m frying the onions, I’m also cutting the chicken into small pieces. Then I put the chicken into the frying pan and add some extra butter. I let the chicken fry until it begins to get a nice color and then I pour in the tomato sauce. Then I let this cook on medium heat for about 10-15 minutes. Beside this I pour into water in a saucepan and put it on the stove. When the water starts to boil, I pour into the pasta and wait about 7 minutes until it’s ready. The last thing I do is to season the pasta sauce with salt and pepper. Volia, my favorite dish at the moment! Please tell me if you try to cook it and let me know if you like it 🙂

Nu känner jag att det är på tiden att jag delar av mig av mitt favorit recept när det kommer till pasta! Ovan ser ni en bönpasta med kyckling som är stekt i en tomatsås. Det är super enkelt att tillaga så here we go 🙂 Följande ingredienser behövs: smör/olivolja, bönpasta, tomatsås med vitlök (bild – funkar säkert med vanlig tomatsås och vitlök om man inte har såsen), kyckling, lök och kryddor.

Jag börjar med att värma up stekpannan, tillägger smör och sedan lök (kolla så att värmen inte är för hög). Medan löken steks så passar jag på att skära kycklingen i små bitar. Jag lägger sedan kycklingbitarna i stekpannan och tillägger lite extra smör. Jag låter kycklingen stekas till den börjar få färg och häller sedan i tomatsåsen. Detta låter jag stekas på medelvärme i cirka 10-15 minuter. Vid sidan om detta häller jag i vatten i en kastrull och sätter det på spisen. När vattnet börjar koka häller jag i pastan och väntar cirka 7 minuter tills den är klar. Det sista jag gör är att jag kryddar pastasåsen med salt och peppar. Volia, min favoriträtt numera! Säg gärna till om ni testar och let me know if you like it 🙂

2 Responses to “PASTA WITH CHICKEN & TOMATO SAUSE”

Leave a Reply

  • (will not be published)