MENU
13:11 | January 4, 2018

FULL FOCUS ON CARDIO

Training & Food

Hello beauties! I hope everything is brilliant with you and that you have started the new year in the best possible way 🙂 I’ve, both with work, food and training. When it comes to training, a lot of my focus right now is on cardio, mainly because I feel that I want to drop a few kilos (my weight atm is 57kg) but also because I want to get my cardio back. So, since I have seen that there are many of you guys who printscreens all my results from the crosstrainer, I thought that I would share everything here. I usually vary between two options depending on what kind of workout I want to do. I hope you like it! Let me know if there is anything more specifically you wonder about or you want to know. Love, S

Option 1: This day, I usually don’t train my legs/butt, instead I train for example my arms, my abs or my back. This workout I do 3 times a week.
Crosstrainer: Incline: 20, Speed: 18 = The goal is to reach 500 calories before I reach 30 minutes. It is about 15-16 calories per minute.

Option 2: This day I usually train my legs/butt. This workout I do 2 times a week.
Crosstrainer: Incline: 20, Speed: 18 = 15 calories per minute until I reach 300 calories.

Hej finisar! Hoppas allt Ă€r strĂ„lande med er och att ni pĂ„börjat det nya Ă„ret pĂ„ bĂ€sta möjliga sĂ€tt 🙂 Det har jag, bĂ„de nĂ€r det kommer till jobb, mat och trĂ€ning. Just nĂ€r det kommer till trĂ€ningen sĂ„ ligger mycket fokus pĂ„ kondition just nu, frĂ€mst för att jag kĂ€nner att jag vill gĂ„ ner nĂ„gra kilon (vĂ€ger 57kg just nu) men Ă€ven för att fĂ„ tillbaka min kondition. SĂ„, eftersom att jag sett att ni printscreenar en hel del nĂ€r jag delar med mig av mina crosstrainer resultat sĂ„ tĂ€nkte jag förklara lite tydligare i detta inlĂ€gget hur jag tĂ€nker och hur jag trĂ€nar kondition. Jag brukar oftast variera mellan tvĂ„ alternativ som Ă€r beroende pĂ„ vad för pass jag tĂ€nk att köra. Hoppas ni gillar det! SĂ€g till om det Ă€r nĂ„got mer specifikt ni undrar eller vill veta. Love, S 

Alternativ 1: Denna dagen brukar jag inte trÀna ben/rumpa utan trÀnar andra kroppsdelar sÄ som armar, mage, rygg. Detta pass kör jag 3 gÄnger i veckan.
Crosstrainer: Lutning: 20, Hastighet: 18 = MÄlet Àr att nÄ 500 kalorier innan 30 minuter. Det Àr cirka 15-16 kalorier per minut. 

Alternativ 2: Denna dagen brukar jag trÀna ben/rumpa. Detta pass kör jag 2 gÄnger i veckan.
Crosstrainer: Lutning: 20, Hastighet: 18 = 15 kalorier per minut fram tills jag nÄr 300 kalorier. 

 

 

2 Responses to “FULL FOCUS ON CARDIO”

Leave a Reply

  • (will not be published)