MENU
10:08 | April 6, 2018

DO YOU WANT TO FEEL THE BURN?

Training & Food

Incline: 15, speed: 8 = 64:39min, 1006 cal, 8,5km

It’s quite sick but I have some kind of addicted of burning as much calories as I can haha. It just feels so good and I love it! Anyone who recognize themselves? In fact, I want to loose some fat on my body and that’s why my focus has been on cardio and burning calories for a while. Then I will not lie, I love the crosstrainer and the treadmill and I like to vary them. I usually play with the incline and the speed until I find what suits me and my body. However, today I want to tell you how you will burn a lot of calories.

The other day I tried to raise the incline to the max, which is 15 on my treadmill and I chose the speed 8. This became powerwalking for my part and I felt it was perfect, it was tough but enough for me to do 60 minutes. Wow, it was so fun and tomorrow I’ll do the same, maybe I dare to raise the speed a bit, ah we’ll see! You should try and if you do, let me know <3 It’s important that you choose a incline and speed that suits you,  one that is not too hard but still difficult. You can do it! Love, S

Det är helt sjukt men jag har typ ett beroende av att bränna så mycket kalorier som det går haha. Det känns bara så bra och jag älskar det! Någon som känner igen sig? Faktum är att jag vill gå ner i fett och det är därför min fokus har varit på kondition och förbränning av kalorier ett tag. Sen ska jag inte ljuga, jag älskar både crosstrainern och löpbandet och jag gillar att variera dessa. Jag leker oftast med lutningen och med hastigheten tills jag hittar vad som passar mig och min kropp.

Hur som haver, idag vill jag tipsa er om hur ni kan förbränna mycket kalorier. Häromdagen testade jag att höja lutningen till max, som är 15 på mitt löpband och jag valde hastigheten 8. Detta blev powerwalking för min del och jag kände att det var perfekt, det var jobbigt men tillräckligt för att jag ska klara 60 minuter. Wow, det var så kul och imorgon ska jag köra samma upplägg, kanske vågar jag höja på hastigheten lite, ah vi får se! Ni borde testa och if you do, let me know <3 Tänk på att välja en lutning och hastighet som passar er, som inte är för jobbig men ändå jobbig. Ni fixar det! Love, S 

One Response to “DO YOU WANT TO FEEL THE BURN?”

Leave a Reply

  • (will not be published)