MENU
8:25 | May 2, 2018

#MAYCHALLENGE

20 WORKOUTS TO BE DONE THIS MONTH!

Training & Food

Hello my dear ones! I am currently sitting in the airplane with my mother and we will soon be landing in Split. We will be picked up by my dad and my grandmother that I have missed something endlessly <3 The day will be spent in Split and in the evening we will continue to Mostar. It will be nice to come home to my family in Mostar since Dubai for my part meant a lot of work. I’m really looking forward to this week, just being with my family, eating my grandmother’s food, hanging out with my little cousin and focusing a on myself.

Now to the subject I was going to pick up, namely the training. March challenge went great, April unfortunately didn’t work as well. I ended the month with 15/20 workouts and although I thought I would still make it, unfortunately I didn’t. But sometimes it is like that, life is like that. Sometime you succeed with something, sometimes you don’t and that’s normal 🙂 What made my training difficult, however, was the travelling as you might understand. I’m perfectly OK with working out when travelling when you have the opportunity to go to a gym, but when you have been gone for a whole day and coming home late, the my body say’s no. I wonder, however, how it went for you? I have to admit that it felt like many more attended and managed the challenge in April, am I right?

Anyway, it’s a new month and we are make it OK?! Even this month, the challenge is 20 workouts but this will be the last month (before the summer) that I’m only going to have 20 workouts as a challenge. June and July (before my real vacation) are those months I will go all in, 100%,  be home in Sweden and do 23-25 ​​workouts (not decided yet) and eat strictly (just healthy food). With that said, I hope you are excited and that you feel motivated for a this new month just like me! Love, S

Hej på er hjärtan! Jag sitter för tillfället på flyget tillsammans med mamma och vi ska snart landa i Split. Där kommer vi att mötas av min pappa och min mormor som jag saknat något oändligt <3 Dagen kommer att spenderas i Split och mot kvällen åker vi vidare till Mostar. Det ska bli skönt att komma hem till min familj i Mostar då Dubai för min del innebar en hel del jobb. Jag ser verkligen fram emot denna veckan, att bara få umgås med min familj, äta mormors mat, umgås med min lilla kusin och fokusera lite på mig själv.

Nu till ämnet som jag tänkte ta upp, nämligen träningen. Mars challenge gick toppen, April gick tyvärr inte lika bra. Jag landade på 15 pass av 20 och trots att jag trodde att jag ändå skulle klara det, blev det tyvärr inte så. Men så är det ibland, bara att ta nya tag istället 🙂 Det som försvårade min träning var dock resandet som ni kanske förstår. Jag är fullt OK med att träna utomlands när man har möjligheten till ett gym men när man är borta en hel dag för att fota och kommer hem sent, ja då är kroppen för trött och säger emot. Jag undrar dock hur det gick för er mina kära? Jag måste erkänna att det kändes som att många fler deltog och klarade utmaningen i april?

Hur som helst, det är en ny månad och denna månaden fixar vi OK?! Även denna månaden är utmaningen 20 pass men detta blir den sista månaden innan sommaren som jag kommer att enbart köra en utmaning där det enda kravet är 20 pass. Juni och Juli månad (innan min riktiga semester) är dem månaderna jag kommer att gå all in, vara hemma i Sverige och köra 23-25 pass (inte bestämt ännu) och äta strikt (bara hälsosam mat). Med detta sagt hoppas jag att ni är peppade och att ni känner er motiverade för en ny månad precis som jag! Love, S

8 Responses to “#MAYCHALLENGE”

 1. Lotta Nikula on

  I think you mean April challenge didn’t go as well as March challenge 🙂 But hey, that happens, I got 18/20 at March and April 21/20, although the cheat days once a week didn’t go so good… birthday and everything.. Looking forward to May challenge!

  Reply
  • skopljak on

   Haha thats right, thank you dear! I guess that I was too tired ;P Yeeey 18/20 is good! I feel you regarding the cheat-days…. Sounds great, let’s do this!

   Reply
 2. Henrietta Nylund on

  Jag klarade av 19/20 pass förra månaden! Tog en extra vilodag då jag var så otroligt trött, bäst att lyssna på kroppen ju :D! Ska köra denna månad igen, men kommer faktiskt också att resa till Split om ca 2-3 veckor, så det kommer säkert också köra några käppar i hjulen 😀 p.s. Du får supergärna tipsa om saker att se, göra och resturanger i Split så får jag och mina tjejkompisar lite tips före vi åker iväg! <3

  Reply
  • skopljak on

   19/20 låter toppen! Precis ibland är det faktiskt OK att inte köra hela vägen men denna månaden fixar du. Tänk på att planera in passen och att göra fler pass när du är hemma då det oftast blir färre pass utomlands än vad man har tänkt sig! Jag var faktiskt i Split under dagen bara men I will let u know! Love, S

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)