MENU
7:56 | May 3, 2018

ALL WHITE

Fashion

 – This post contain adlinks
Detta inlägg innehåller reklamlänkar/adlinks – 

Sunglasses: Chimi eyewear (here)
Body: Chiquelle (here)
Jeans: Gina tricot (here) PS on sale!
Shoes: Mango (here)
Earrings: Nelly (here)

Yesterday went by so fast. Split is so beautiful, charming and cozy. The thought came to me, since we are flying home from Split, maybe we will go there some day earlier and get the chance to shoot some nice content and also enjoy the beach and maybe get some color 🙂 The weather was perfect, maybe a bit too hot with jeans, but I liked the look so I went for it anyway. Everything I’m wearing in the picture is new and my favorites are the jeans and shoes. So I will wear them a lot.  Now I’ll have breakfast and later I’m off to the gym for the first workout yeey! Hope you get a great Thursday. Love, S

Gårdagen i Split gick alldeles för fort. Split är så vackert, charmigt och mysigt. Tanken slog mig att eftersom vi åker hem därifrån så kanske vi åker dit någon dag tidigare, fota en del och även  få möjligheten att ligga lite på stranden och få lite färg 🙂 Vädret var perfekt, kanske lite för varmt med jeans men jag gillade looken så jag körde på det. Allt jag bär är faktiskt nytt och jeansen och skorna är mina favoriter och kommer att användas flitigt. Nu ska jag äta frukost och senare bär det av mot gymmet för det första passet yeey! Hoppas ni får en grym Torsdag. Love, S 

11 Responses to “ALL WHITE”

 1. BeingIsabella on

  This all white look is beautiful! I love that your top is slightly off the shoulder – totally my thing 😀 You look amazing in white jeans, I don’t think I could pull it off, but with your hair colour and skin tone, it’s beautiful! I love the photo of you on the steps with the flowers – so Mediterranean and summery!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
  • skopljak on

   Men gud vad glad jag blev av din fina kommentar!! Ja men bara värmen gör mig så himla lycklig och tror de gäller oss alla 🙂 Så gulligt av dig, ska kika direkt <3

   Reply
 2. Hanna on

  Jag har fullkomligt kärat ned mig i ditt instaflöde!! Gud!!! Skulle du vilja göra ett inlägg om hur du redigerar bilderna & vilket filter det är du använder? Magiskt!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)