Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:14 | July 9, 2013

This dress

dress2

dress4

dress5
Sunglasses: Rayban, Dress: Notme, Shoes: Mango
Photographer: Sanna Holmberg


4 kommentarer4 kommentarer om “This dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Sendi! Vad kul att du har startat en blogg! Jag har bara fråga, det känns som om du tränar massor och äter jättenyttigt hela tiden. Det är absolut inget fel med det. Unnar du dig inte något nångång på helgen? Som sagt det är inget fel med det men om du är så där vrålnyttig hela tiden som man får bilden av dig på insta och på bloggen hur orkar du? Själv måste jag unna mig nångång för att orka fortsätta. Kram på dig!
  Ps. Du inspirerar mig verkligen med kost och träning!

  Reply
 • What haircolour do you use? It looks perfect to me.

  Reply
 • Hello Sendi
  I can not find where does the dress 🙁
  CAN you help me please !!!!!!
  Thanks

  Reply
 • Hi dear, the dress is sold out 🙁

  Reply