Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:05 | July 11, 2013

OOTD

rayban4

rayban3

rayban

rayban1
Jacket: Sheinside, Sunglasses: Rayban, T-shirt: Givenchy, Pants: Diesel, Shoes: Nelly
Photographer: Sanna Holmberg


14 kommentarer



14 kommentarer om “OOTD”

  Hej,jag vill få mindre mage o lår, skulle du kunna ge mig några tips på hur jag ska nå mitt mål? 🙂

  Reply

  Hej! Tyvärr kan man aldrig punktförbränna. Alltså måste du gå ner i helhet. För att gå ner i vikt rekommenderar jag nyttig kost, undvik kolhydrater och mycket fettförbränning maskiner, ex crosstrainer. 🙂

  Reply

  Hej! Jag är en 19 årig tjej som äter som en flodhäst men går inte upp i vikt. Vill börja träna, men är rädd att jag går ner i vikt ännu mer. Vet inte vad jag ska göra mer än att äta, har försökt gå upp i vikt flera år men det går verkligen inte! Tänkte bara höra med dig om du vet något sätt? Tack på förhand! Kram.

  Reply

  Hej! Been there! Nej om du tränar rätt så kommer du inte gå ner i vikt.Protein + mycket styrketräning är vad jag rekommenderar! Inte så mycket springande och crosstrainer. Ingen fara hoppas det hjälpt dig lite! Kram

  Reply

  Hey Sendi! bra bilder!
  Jag undrar vilken storlek du använder i träning tights? passa inte på att fråga om det i detta samtal, men kanske når jag fram at ni 🙂

  Reply

  Givenchy tshirten du har med hajen på är riktigt najs! Beställde du den från nätet eller vart köpte du den?

  Reply

  Hej,
  Letar som galen efter en fin höstjacka, och hittade den du har på bilden. Så tänkte fråga om du rekomenderar den? Eller den är riktigt tunn och kan bara användas när det är finare höstväder?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här