Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:00 | July 24, 2013

Home sweet home

mostar

I am finally in my hometown Mostar. It is such a great feeling to be surrounded by friends and relatives. I came two days ago and I have spent most of my time at the local pool. Right now I am in a hurry to get ready for a chill night out with friends. Have a nice evening everyone 🙂 xoxo


4 kommentarer4 kommentarer om “Home sweet home”

    did you have cheatmeals when you dropped down the weight?

    Reply

    OMG du har den perfekta kroppen!!! Snälla jag ber dig verkligen, kan u ta din tid ¨på att svara mig och mina frågor? Eller har du en mail man kan skriva till dig och få tips/svar tillbaka? Jag undrar hur du gjorde för att tappa vikt och gå ner i vikt snabbast vilka konditionsmaskiner du körde och hur länge/ofta? Sen hur du byggt upp din sjukt snygga kropp! Hur mycke vägde du innan och hur mycket väger du nu? Vad är din diet och va åt du när du bantade? Snälla svaara på mail eller lägg upp ett inlägg i din blogg om hur du bar dig åt. Det skulle vara sjukt inspirerande! Tack på förhand <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här