Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:04 | July 25, 2013

Golden details

_MG_1001 _MG_0997 _MG_0990_MG_0960 sendiiii

Top: Bikbok, Shorts: Sheinside, Shoes: Soho, Bracelets: GoldenbulletbyMKKS, thebombshellshop, Watch: DKNY, Sunglasses: Madlady


4 kommentarer4 kommentarer om “Golden details”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • snälla kan du visa steg för steg hur du gör din donut? jg har försökt men det går inte 🙁 hur gör du flätan runt?

  Reply
 • försök kolla på youtube? Jag gör det när jag kommer hem! puss

  Reply
 • Jag har letat efter liknande skor sedan du la upp första bilden med dem. Men jag hittar dem ingenstans. Vart har du köpt dem, om det inte finns att köpa vet du några liknande. Skulle verkligen uppskatta ett svar, behöver skorna till min student. Är för lång för klackar.. Kram!!

  Reply
 • Under bilder finner du ditt svar 🙂

  Reply