Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:50 | December 9, 2013

IMSO Sporty by Sendi Skopljak

lookbook_sendi01
lookbook_sendi04
lookbook_sendi05

My collection IMSO Sporty by Sendi Skopljak is finally avalible online. The collection is based on the three requirements that I have when I buy workout clothes. First of all the visual part is very important since its the first thing that captures the buyers interest.  Then each  and every item should be made off high quality material. Last but not least, the price should be relevant to clothes that you get.

The collection IMSO Sporty by Sendi Skopljak can provide you free shipping worldwide. Today we got a special offer, if you buy anyting you will get a water bottle for free. You can find the collection here: IMSO


8 kommentarer8 kommentarer om “IMSO Sporty by Sendi Skopljak”

  Ohhh helt sjukt ju!!! Gud så roligt för dig, det här förtjänar du! 🙂 Keep up with the good work, du är en fantastisk förebild för många! Kram

  Reply

  Gud vad fin du är, tack så hjärtligt! Verkligen! Det glädjer mig oerhört mycket <3

  Reply

  Hej. Jag har nyligen börjat gymma och mitt mål är att få smalare lår, mage och armar, samt förminska midjemåttet rätt så rejält. Men också att bygga muskler och få en snygg rumpa. Problemet är att jag rökte i några år innan och har slutat men min kondition suger så när jag ska fettförbränna via crosstrainer/löpning/cykling så håller jag inte alls ut länge! Max 15 minuter. Konditionen vill jag också förbättra men att bli smalare är mitt största mål. Kan du snälla hjälpa mig och ge mig tips på hur jag kan träna på bästa sätt för att minska i mått trots att min kondition suger?!

  Reply

  Vad skall du ha för nyårs klänning ? Behöver inspiration från någon som dig som är så vacker!

  Reply

  Men Gud, tack snälla du! Jag har faktiskt ingen aning men kan kanske slänga ihop ett kollage med tips :-*

  Reply

  Nu har jag beställt 2 sport-bh och 2 shorts till våra tjejer i julklapp .
  Tror de kommer bli superglada!
  Trevlig helg

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.