Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:26 | February 16, 2014

Aint no wifey

IMG_4039 fcfd skopljak22Sweater: Here, Leather pants: Primark, Rings: Here, Watch: Here, Sunglasses: Rayban, Shoes: Here, Jacket: Here 

Tänkte dela med mig av lite nyheter såhär en tråkig söndag. När jag var i Malmö häromdagen så hade jag ett intressant möte med min pojkväns agentur, “Sweden Models”. Vi har inlett ett samarbete som kommer att bli super spännande och roligt. Innan jag avslöjar allt måste jag förbereda allting, men jag lovar er att i veckan får ni reda på vad det handlar om. Det andra jag tänkte berätta är att jag kommer att ha en ny bloppis här på bloggen i slutet av månaden, så lägg det på minnet hihi. Idag är det benpass på gymmet, någon som håller med om att det är favoritpasset?


5 kommentarer5 kommentarer om “Aint no wifey”

  Hej jätte fin är du ,,jag har en fråga , angående din träning .,. har det påverkat din hy på något sätt??

  Reply

  Does your jacket from chiquelle still fit and Can you have a sweater under the jacket in a size xs-36?? Please answer it would mean a lot cause i would like to know before i buy it?

  Reply

  Hej! Undra vilken storlek du har på din jacka? Är ganska liten i kroppen men vet inte om jag ska beställa xs-36 eller s-38. Hur är din i storlek?
  Jättetacksam för svar!!!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.