Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:27 | February 22, 2014

Rainy Gothenburg

IMG_4063IMG_4066

Fur coat: HERE, Top: HERE, Bag: HERE, Shoes: HERE, Jeans: HERE, Sunglasses: HERE, Rings: HERE

Hej där ute! Kom precis hem efter att ha varit och ätit lunch och fotat lite med mamma. Det är så tråkigt och deprimerande när det är sånt här väder, man tappar verkligen motivationen till att gå upp på morgonen. Jag behöver verkligen sol och värme, tur att det snart är dags för mig att besöka Dubai. Imorgon så kommer jag att berätta om samarbetet jag har startat med Sweden models, så ni får gärna kika in här! Ha en bra dag 🙂

//Hello there! Just got home after being eaten lunch and photographed a little with my mom. The weather here is so depressing, you really lose the motivation to get up in the morning. I need sun and heat, thank God it is almost time for me to visit Dubai. Tomorrow will I tell you guys about the cooperation I have started with Sweden models, so you are welcome to peek in here! Have a nice day 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Rainy Gothenburg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, grymt fin blogg! Vilken storlek har du på din päls jacka? 🙂

  Reply
 • Hej! Tack snälla 🙂 Storlek Medium :*

  Reply
 • Ida för några sekunder sedan
  Hej! Jag har ett problem. Det är så att jag har försökt att gå ner i vikt i snart ett år och jag har lyckats gå ner från ca 53 kg till 48 kg. Min målvikt är 43 kg. Jag har testat att ha en ätardag i veckan men det ledde inte till någon viktnedgång så nu utmanar jag mig själv att avstå sötsaker i 100 dagar. Jag har 63 dagar kvar och än så länge har jag bara tappat 1 kg. Jag tränar 5 dagar i veckan och kör minst en halvtimme kondition varje pass och styrka. Jag förstår inte vad jag gör för fel och varför jag inte kan bli av med kroppsfettet. Jag ser varken någon skillnad på vågen eller i spegeln… Jag äter var 3e timme och äter nyttigt, har du några tips på vad jag kan göra för att nå min målvikt? Tacksam för svar.

  Reply
 • Det går inte komma till sidan där jackan är ifrån.. vart har du köpt den? 🙂

  Reply
 • http://www.sheinside.com/pdsearch/page2/fur/

  Men den är slutsåld:/

  Reply