Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:53 | March 22, 2014

DUBAI MALL

hotel IMG_4623 fcs IMG_4624

God morgon från Dubai! Vi har ätit en smakrik frukost och håller just nu på att fixa oss för att åka till Dubai mall. Idag står shopping på listan och vad som händer efter det får vi se. Jag är urusel på att shoppa då jag oftast köper allting som mina ögon fastnar för men får se till att hålla händerna i styr. Vi båda är väldigt exited av att se vad shoppingcentret har att erbjuda och ser extra mycket fram emot akvariet. Hotellet vi befinner oss på heter “Melia” och är helt underbart, jag hade inte kunnat önska mig ett finare rum. På tal om annat så firade jag och älsklingen ett halvår igår. Ett halvår av lycka tillsammans som sammanfattas i bilden nedan. Ha en underbar dag gott folk

//Good morning from Dubai! We’ve eaten a tasty breakfast and is currently making us ready to go to the Dubai mall. Today, shopping is on the list, and what happens after that we’ll see. I’m lousy at shopping since I usually buy everything that my eyes stuck for so I have to be limited. We both are very exited to see what the shopping center has to offer and looking extra forward to the aquarium. The hotel we are in is called “Melia” and is absolutely wonderful, I could’t wish for a nicer room. Speaking of other things, We celebrated six months yesterday. A half  year of happiness together. Have a great day folks

IMG_4628 2

2 kommentarer2 kommentarer om “DUBAI MALL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här