Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:34 | March 23, 2014

LAST NIGHT

IMG_5001 nno image

Dress: HERE, Necklace: HERE, Clutch: HERE, Shoes: HERE

 


7 kommentarer7 kommentarer om “LAST NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vackert par 🙂

  Reply
 • Snyggt. 🙂

  Reply
 • you look amazing!! such a cute couple <3 xx enjoy your stay!!

  Reply
 • awesome couple

  Reply
 • Hej!
  Hamnade på din blogg av en slump idag men jag tror jag kommer stanna här!
  Tänkte bara om du kunde ge mig några goda råd; angående träning (som säkert många andra också ber om). Men nu känner jag att jag är trött på hur jag ser ut. Jag är inte tjock, verkligen inte, men jag är pluffsig. Haha bra ord, men lite mjuk här och där om du förstår vad jag menar. Jag gillar att träna och den biten vet jag att jag klarar, men det är kosten som är mitt stora problem. Grejen är att jag lever i London, som au-pair med en familj som inte riktigt är så noga med maten. Jag känner mig otroligt oartig/otrevlig när jag tackar nej till vissa maträtter, och även om jag skulle ha råd att gå och handla själv så skulle även det kännas oartigt, som om deras mat inte duger. Och om jag skulle be om de kan köpa lite grejer så skulle de kolla snett (jag har testat) och säga något i stil med att jag inte behöver tänka på min vikt, yadayada. Du skulle sett deras min när de såg att jag köpt mig protein-pulver. Ojoj.. Men ja, en uppsats fick du nu.. Men tänkte om du kunde komma med några tips, typ små kost-grejer som inte är så utstickand som jag kan köpa. Typ keso och lite sånt som inte är så märkvärdigt och som de inte skulle tänka så mycket på. Och så skippa kolhydraterna när vi äter tillsammans. Men London är speciellt, har hört att vanliga havegryn från matäffererna är proppade med socker och annat onyttigt utan man måste gå till speciella affärer för att få tag i bra saker. Whole food eller Holland&Barret tillexempel. Men ack så dyrt. Inte för att vara sådan men, London. Jag spenderar hellre pengar på shopping än mat. Iaf när jag får mat gratis. Haha, svårt för dig att hjälpa mig men ja, jag behöver något slags råd eller peptalk eller vad som.
  Även gymmet känns lite fel ibland. Jag gymmar på ett litet lokalt gym 100meter från mitt hus. Men ja, jag är svensk ovh blond och det finns många äldre herrar på gymmet. Det känns lite obehagligt att gå it ibland och jag kommer på mig själv med att undvika vissa övningar..

  Ååh, jag lastar allt på dig här känner jag.. Men ja, något råd? Haha, annars har jag ett tips till er andra: London (/att jobba som aupair) är inte bästa staden för ett hälsosamt liv. Puss!

  Reply
 • Åkte ni utav en anledning till Dubai eller bara så där spontant? 🙂

  Reply
 • I can Not find the Shows on the Internet. Which name did. they have?:)

  You have a very nice Blog!!! You are so beautiful:)))

  Reply