Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:05 | March 24, 2014

Gym mode ON

IMG_5008IMG_5003 IMG_5004

Såhär ser vårt gym i hotellet ut, snacka om motivation! Hade jag haft ett sånt här gym i närheten av mig så hade jag bosatt mig där inne utan tvekan. Vi körde ett pass och därefter åkte vi till stranden “Nasimi beach” som ligger på palmön. Stranden var obeskrivlig, hur man än försöker att ta bild så ser det alltid bättre ut i verkligheten. Vi tog massor med bilder som jag lägger upp senare. Vi ska strax bege oss mot stranden “Barasti” som många har rekommenderat om så det återstår att se ifall den når upp till förväntningarna. Ha en fin dag

//So here are our gym in the hotel out, talk about motivation! If I have had a place like this near me, I would live there without a doubt. We had a workout in the morning and later on we went to the beach “Nasimi beach” which is located on the palm island. The beach was indescribable, It doesn’t matter how you try to take a picture, its always better in reality. We took lots of pictures that I will post later. We’ll just head towards the beach “Barasti” as many have recommended, it remains to see if it reaches up to expectations. Have a nice day


4 kommentarer4 kommentarer om “Gym mode ON”

  Jako ste slatki ti i tvoj momak! Jesil iz bosne? A momak ti? Koliko ste vec skupa

  Reply

  Åh du har verkligen drömkroppen! Jag vet att du lagt upp tips för hur man ska äta och så, men jag hade verkligen varit jätte tacksam om du skulle kunna lägga upp tips ( helst kost schema och träningsschema om det inte är för mycket begärt) för hur man ska äta och träna för att förlora de sista på magen, armarna och insida lår. Snälla, du är en sådan inspirations källa och hade varit evig tacksam. Kram på dig och hoppas ni får en fortsatt trevlig resa 🙂

  Reply

  Ååååå mys, njut massa gumman. När
  Du kommer hem
  Får vi ses så
  Du kan berätta om allt du gjort!!! Puss SS

  Reply

  Vad hände med dig och ditt ex? Trodde din nuvarande kille var din gamla kille, dom är ju as lika! Tills jag såg att ni bara varit tillsammans ett halvår.. Va hände med den förra?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här