Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:32 | March 25, 2014

Dubai Marina

beea sss IMG_6199 IMG_6220

En annan vacker plats som vi har besökt här i Dubai är Dubai Marina. Mycket mycket vacker plats med höga fina byggnader och gator fyllda med restauranger och butiker. Platsen där vi valde att lägga oss och sola på var på Hotel Hiltons privata strand och här åt vi även vår lunch. Personligen var denna stranden ingen favorit, mycket folk vilket gjorde det svårt att njuta då ljudnivån var väldigt hög, dessutom var servicen ingen höjdare. Nasimi beach står fortfarande på topplistan. Det ständer vi har planerat att besöka innan vår hemresa är Barasti beach och Jumeriah beach. Hoppas ni har det bra där hemma, jag har det helt underbart tillsammans med min älskling!

//Another beautiful place that we have visited here in Dubai is the Dubai Marina. Very very beautiful place with high fine buildings and streets filled with restaurants and shops. The place where we chose to relax on was at the Hotel Hilton’s private beach and here we even ate our lunch. Personally, this beach is not a favorite, a bunch of people which made it hard to relax since the noise level was very high, plus the service was nothing special. Nasimi Beach is still on the top list. The beaches we have planned to visit before our journey ends is Barasti Beach and Jumeriah beach. Hope you have a good time at home, I have absolutely wonderful with my baby!

IMG_5830

Dress: HERE, Bik
ini: HERE, Shoes: HERE, Sunglasses: HERE


6 kommentarer6 kommentarer om “Dubai Marina”

    Du är en sån stor inspirationskälla! jag har skrivit ett inlägg om att du är min inspiration på min blogg! det skulle göra mig så glad om jag visste att du skulle läsa det, du är min största inspiration!
    Kram<3

    Reply

    your boyfriend really needs to smile on pictures! I think it looks much better 🙂 hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här