Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:11 | March 27, 2014

Heaven

IMG_4952 IMG_4949 IMG_4951

Här har vi en av favoriterna, Morelli’s Gelato! Det ni ser på min tallrik var himmelskt, hade kunnat äta det varje dag. De har massvis med olika sorters glassar så om man är extra förtjust i glass så tveka inte på att besöka detta stället. Det ligger i Dubai Mall och det enklaste sättet att hitta hit är att gå till en info desk så hänvisar kartan vilken väg man ska ta. Det ligger påväg mot fontänen i alla fall. På tal om annat så har vi enbart 2 dagar kvar i paradiset vilket känns väldigt trist samtidigt som det ska bli skönt att komma hem till de gamla rutinerna. Vi hinner knappt sova ut här eftersom det finns så otroligt mycket att göra hela tiden men det får vänta tills vi är hemma igen. Idag ska vi till Wild Wadi och ikväll är det 360 klubben som gäller!

//Here we have one of the favorites, Morelli’s Gelato! What you see on my plate was heavenly, could eat it every day. They have several different kinds of ice creams so if you really like ice cream do not hesitate to visit this place. It is located in the Dubai Mall and the easiest way to get there is to go to an information desk and it will show you which way to go. It is heading towards the fountain anyway. Speaking of other things, we have only two days left in paradise which feels very sad at the same time it will be nice to come home to the old routines. We barely have time to sleep out here because it’s so incredibly busy all the time but it will have to wait until we are home again. Today we’re going to Wild Wadi and tonight to the 360 club! 


3 kommentarer3 kommentarer om “Heaven”

  Ni borde åka till Atlantis the Palm( är ett vattenland som Wild Wadi) det är bättre och större och sedan kan man bada med delfiner!
  Skulle ha åkt dit istället än Wild Wadi!
  Om ni är intresserade för mer shopping åk till Mall of Emirates:)

  Reply

  Men snälla åker du till Dubai för o äta pannkakor o glass o banan??? Samaka på deras arabisk mat du kommer inte att ångra dig ska du veta 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här