Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:07 | April 6, 2014

Dubai Aquarium & Underwater Zoo

IMG_4679 ssss IMG_4666 regtd IMG_4708 IMG_4691

Detta var absolut en av det roligaste sakerna vi gjorde i Dubai! Så coolt och så läskigt på samma gång, jag doooog. Ni kan ju tänka er hur lång tid det tog för mig att gå in i tunneln, ja menar Kristian fick dra in mig till slut haha. Vi köpte biljetter som inkluderade olika delar. Vi fick först gå runt aquariumet och därefter fick vi gå igenom tunneln och sist men inte minst fick vi åka runt med en båt ovanför fiskarna haha hade ni vågat? Jag var i alla fall jätte rädd men det gick bra efter en stund. Jättekul upplevelse, speciellt om du är rädd för hajar. Jag trodde inte jag var rädd för hajar, men nu vet jag att jag är dödsrädd! Detta kan ni planera i samband med en heldag på Dubai mall (y)

//This was absolutely one of the most fun things we did in Dubai! So cool and so scary at the same time, I diiiied. You can imagine how long it took for me to go into the tunnel, yes Kristian had to drag me in haha. We bought tickets that included different parts. At  first we went around the aquarium and then we went in through the tunnel and last but not least we got to go around with a boat above the fish haha had you dared? I was certainly very frightened but it went well for a while. Great fun experience, especially if you are afraid of sharks. I did not think I was afraid of sharks, but now I know that I’m scared to death! Plan this when you are going to the Dubai mall (y)


5 kommentarer5 kommentarer om “Dubai Aquarium & Underwater Zoo”

  Sendi obozavam tvoj blog i instagram account! You´re more than an Inspiration to me! Vidim da kupujes mnogo stvari kod HERE, mozes li mi reci da li imaju online shop? Nekako ne mogu da nadem…Keep on going you´re beautiful and I admire you! pozdrav iz Frankfurta

  Reply

  Bas ti hvala :* Here znaci “ovdje” na engleskom i trebas uvijek ta pritisnes na to jer onda ti dode ta stranica gdje sam kupila. Kisses <3

  Reply

  Mozes li mi malo ispricati vise o sebi zanima me jer si iz bosne isto kao i ja! Odakle si iz bosne i ko od tvoji roditelja je iz bosne? Odakle ti je decko, videla sam da slusa nasu muziku? Kako si stigla do svetske i to me zanima? Koje se veroispovjesti? Ubaprijed hvala i ekstra izgledas

  Reply

  Hej Sendi! 🙂
  Älskar din instagram och blogg. Du är min stora inspiration!

  Jag ska sova över hos min kille på fredag och jag vet inte vad jag ska ha på mig!! Pyjamas eller ett vanligt linne och hotpants eller nattlinne. Är jättenervös eftersom det är första gången vi ska sova över. Vad brukar du ha på dig när du sover över med Kristian?

  Kram Melisa

  Reply

  Hej! Tack snälla :* Jaha, spännande 🙂 Jag brukar ta någon längre tshirt from honom och sova i den! Men eftersom att det är första gången kanske du ska ta några shorts/hotpants och ett linne 🙂

  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här