Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:59 | May 6, 2014

I need your feedback!

IMG_8909Shoppa från kollektionen HÄR // Shop from the collection HERE

Med detta inlägg så vill jag ber er om en tjänst. Jag antar att ni som besöker min blogg känner till att jag släppte min andra kollektion för IMSO nyligen. Jag vill nämligen be er att ge mig feedback på kollektionen. Speciellt till er som har köpt något plagg, jag vill verkligen veta vad ni tycker om plaggen, utseendemässigt som kvalité. Eller helt enkelt tankar om kläderna! Ni är en del som besöker bloggen men ännu har jag fått väldigt lite respons av kollektionen så jag är nyfiken, väldigt nyfiken. Hoppas ni hjälper mig, kram på er :*

//With this post, I want to ask you guys for a favor. I assume that you who read my blog know that I released my second collection for Imso recently. I want to ask you to give me some feedback on the collection. Especially to those of you who have bought any garment, I really want to know what you think about the clothes, look and quality. Or simply any thoughts about the clothes! You guys are some who visit the blog but yet I have received very little feedback from the collection so I’m curious, very curious. Hope you will help me, hug for you: *


9 kommentarer9 kommentarer om “I need your feedback!”

  Hi Sendi, I’m from Germany and I really love everything you do! I didn’t buy at IMSO, because I don’t know about shipping to Germany and I also think it’s a bit expensive for me. But I really love your collection. It’s something for everyone: crazy, classic and just normal sports wear. I hope it’ll become a bit cheaper and free shipping. That would be soooo fabulous! xoxo Alexa

  Reply

  Hi Alexa, I recently bought the levi’s shorts at IMSO. I had the shorts in two days and I’m from the Netherlands! :)) Also, it’s free shipping!! Great service! X

  Reply

  Tycker din kollektion är supersnygg, älskar att de va lite färg men också lite mer basplagg. Superbra med blandningen! Tyvärr har jag inte köpt något men funderar på ett par byxor, så förmodligen blir de mitt nästa köp.
  Kram!

  Reply

  i don’t like it and that’s the reason i didn’t buy anything

  Reply

  Hej Sendi! Först och främst vill jag bara säga att din blogg är inspirerande, du är inspirerande. Jag läser inga bloggar men när jag hittade din fastnade jag direkt :)!

  Jag har köpt den gråa tränings-bh:n på bilden och jag tyckte den var jätte bra! Har använt den nu flera gånger på gymmet!
  Kram!

  Reply

  Too expensive. I/other people, understand that sportswear i usually expensive, but when you compare IMSO with brands like ADIDAS, NIKE and etc, who are leading brands, and have the best quality, it is a bit much that IMSO prices your collection for the same price like other famous brands. You would have much more succes with it, if the prices were turned down a bit. Other then that, your a great great great designer and such an inspiration!

  Reply

  Jag har köpt två par byxor för att jag tycker dem är sååå snygga och sköna (har även ett par från din förra kollektion). Däremot kan jag hålla med ovanstående kommentarer lite att det kanske är något dyrt… Två byxor går på 998 kr. Är man student/låginkomsttagare kanske man undviker att köpa trots att man vill, just för att man inte har råd. I övrigt har du träffat alla rätt på kollektionen!
  Men det är säkert inte du som sätter priserna heller, det kan dock vara bra feedback att ta med till dom som bestämmer! Kram 🙂

  Reply

  Zdravo sendi! Samo da te pitam. Vet du nån bra övning för rygg? Alltså typ va man ska göra för att träna bort bl.a fett o bygga mer muskler o så liksom. Vad brukar du köra om du nu tränar/tränat rygg?

  Reply

  Jag håller med de tidigare kommentarerna du fått. Kollektionen älskar jag! Då du kombinerar tuffa och häftiga mönster med starka färger PRECIS som det ska vara där man tränar. Du ska känna dig snygg. Dock är dem en lite för dyra med tanke på att de inte direkt är ett ‘speciellt’ märke. jag personligen har inte köpt dem men skulle däremot vilja göra det men priset hindrar trots att du hade 20% rabatt tidigare. Jag köper hellre från sportamore där jag köpte mina nike och adidas tight för ynka 200kr styck. Men för övrigt så är dem sjukt snygga och säkert väldigt bra kvalite. Du är grym! Men försök att kompromissa om priset nästa gång 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här