Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:00 | May 7, 2014

The popular Levis vintage shorts

wee BeFunky_null_3444.jpg

Buy Levis vintage shorts HERE

Många frågor kring mina Levis short har trillat in på senare tid så jag tänkte därför ägna ett inlägg åt dem. Dessa shorts är mina absoluta favoriter och var varit det nu 3 året i rad. Dem är sköna och extremt snygga! Jag föredrar den höga modellen framför den låga och på bilden är enbart dem mörk-blåa en låg modell. I den höga modellen bär jag storlek 27 och i den låga modellen bär jag storlek 26.  Beställer ni ett par och det visar sig att dem är antingen för stora eller för små så är det fri bytesrätt och dessutom är det fri frakt på alla ordrar!

//Many questions about my Levis short in my mailbox recently, so I thought I could write about it in a post. These shorts are my absolute favorites and has been that for three years in a row. They are comfortable and extremely good-looking! I prefer the high model in front of the low model and in the picture only those dark-blue are a low model. In the high model, I wear a size 27 and in the low model I wear size 26. If you order a couple and it turns out that they are either too big or too small, it’s free exchange  and it is also free shipping on all orders! You can change the language on the top of the website :*


19 kommentarer19 kommentarer om “The popular Levis vintage shorts”

  Hej! Jag hade lite önskemål eller tänkte om du kunde skriva lite mer om din viktnedgång. Hur du åt och hur dina träningspass såg ut. För jag är också en fot och handbolls spelare och är ganska bred och har ganska mycket fett. Vill bryta ner musklerna få finare muskler. Är det bara att springa och powerwalka som gäller? Hur ofta får man synda med att gotta sig? Blev lite mycket frågor men hoppas du hinner svara på det:) jätte inspirerande är du.

  Reply

  hej undrar om shortsen kommer passa min kropp. har gaaanska mycket fett på mina höfter och har svårt att få byxor
  knäppta ibland. tror du att det funkar eller ska ja hitta någon annan modell?

  Reply

  Hej! Ja det tror jag, det är högmidjade så jämför med några andra shorts du har. Sedan så är det gratis bytesrätt om dem är för stora/små. :*

  Reply

  Är det samma ljusa shorts du har (både på den här bilden och den du la ut på instagram) som de som är på hemsidan? Tycker baksidan ser olika ut på hemsidan gentemot dina. Tacksam för svar och tack för en gryyyym blogg!!

  Reply

  Hej! Jag skulle gärna vilka köpa light blue shortsen, men hur vet man om det är en hög midja eller en låg? pusss älskar din blogg!!

  Reply

  Hej Sendi,
  Tänkte fråga snabbt, vad har du för storlek på dina triangel bikinisar (både överdel och nedredel)? Är de stora i storleken eller normala? Har lite svårt med att välja storlek, jag är egentligen XS där uppe, överdelen, enligt måtten då men jag brukar köpa S istället eftersom att XS ser väldigt liten ut i modellen så det ser konstigt ut på mig då jag är bredaxlad o så. Tacksam för svar 🙂

  Reply

  Hej! Jag undrar vad du vanligtvis har för jeansstorlek. Du har endast skrivit vad du har i shortsen. Tycker du att man ska gå upp några storlekar?
  Tacksam för svar!
  Grym blogg och grym kropp har du!!

  Reply

  First off I want to say fantastic blog! I had a quick question in which I’d
  like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I’ve had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out
  there. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually lost simply just trying to figure
  out how to begin. Any ideas or hints? Many thanks!

  Reply

  * You believe it is your duty to talk to, pat, & even feed every dog
  in the neighborhood. For just under $40, this unit features
  a zippered fabric door, four pockets, and 24 shoe compartments.
  – Assist the mother in the process of delivery, such as straining
  and breath.

  Feel free to visit my homepage – cheap tall yoga pants for women

  Reply

  Most household goods movers provide free quotes for their services.
  Once you reach your new place, a moving service provider
  in Austin will even unpack your things, so all you
  need to do is sit down and relax. Here comes the necessity to contract
  close-by movers after they are experts and powerful.

  Feel free to visit my website storage companies that pick up

  Reply

  Hej! Jag har googlat som en galning efter Levis vintage shorts och så hamnade jag här på din blogg! Jag blev överlycklig när jag såg att du lagt ut en länk på var man kan köpa dessa, men när jag trycker på länken så kommer jag bara in på en hemsida som heter TradeTracker och kan inte hitta några shorts… Är det verkligen den hemsidan? Och hur klickar jag mig isf vidare till shortsen?
  Vore såååå tacksam för svar!!! :))

  Reply

  Hej! Ska snart åka utomlands och har tänkt köpa levis 501 shortsen 🙂 Men storleken jag behöver är slut! Föredrar du större strlk för en mindre storlek? Vad tror du blir snyggast? Vill man ha dom åtsittandes eller mer pösigt och ledigt? 🙂 Tack för svar! Är helt kluven! KRam

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här