Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:17 | May 18, 2014

The wide pants trend

DSC_5326-4 DSC_5356 DSC_5334 DSC_5380 DSC_5431

Top: HERE, Pants: HERE, Shoes: HERE, Sunglasses: HERE, Bag: HERE, Bracelet: HERE

Photographer: Oscar Minyo Photography (Klick on his name to visit his website)

Något som jag definitivt har fastnat för är vida byxor-trenden. Tycker att det är så snyggt! Det går att kombinera till typ allt. Vill man ha en vardaglig outfit så kan man sätta på sig en topp och ett par slippers, vill man däremot ha något mer classy så är det bara att sätta på ett par höga klackskor som jag gjort på bilden ovan. Dessutom är dem jäääääätte sköna! Hoppas ni gillar bilderna, Oscar fotade mig igår för första gången och jag är älskar resultaten 🙂

//Something I definitely have caught my eyes is the wide pants trend. I love it! You can combine it with everything. If you want a casual outfit you can wear a top and a pair of slippers, if you want a more classy look, just wear a pair of high heel shoes that I made the picture above.  Hope you like the photos, Oscar photographed me yesterday for the first time and I love the results 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “The wide pants trend”

  Hej Sendi! Är båda dina föräldrar ifrån Bosnien? Har nämligen hört att bara din mamma är det 🙂

  Reply

  Vill bara kommentera att jag tycker du är en så otroligt vacker kvinna! Du har berört mig med din träning, att det inte behöver vara svårt. Men du har även berört mig genom att jag såg en bild på din kropp och inse att jag är minst är lika vacker Vilket jag har haft svårt att tycka om mig själv. Tack för att du delar med dig av fina tips och ditt liv. Det är väldigt intressant att läsa.

  Reply

  wow, i love this outfit! It’s classy, but casual, too. Simple black and white, and this awesome curls…that’s what i like

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här