Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:38 | May 20, 2014

It’s all about the basics

DSC_5772 DSC_5808 DSC_5794 wew
DSC_5824Top: HERE, Cap: HERE, Jeans: HERE, Bra/top: HERE, Shoes: HERE, Sunglasses: HERE, Trench coat: HERE

Photographer: Oscar Minyo

Sitter vid köksbordet och har precis gjort klart en inlämning och skickat in den. Det är så skönt att kunna checka av sådant som man inte haft tid med innan. Har en del inlämningar kvar samt 2 tentor innan jag kan påbörja min semester. Vill påpeka att det är roligt att se att så många har tittat in på bloggen på senare tid. Visst är ni lite dåliga med att kommentera men att ni besöker min blogg uppskattas väldigt mycket. Jag tycker definitivt det är roligare och dessutom ökar motivationen till att blogga ännu mer, så kul! Här har ni en vardaglig outfit som jag bar för några dagar sedan. Basic är min grej 😉

// Sitting at the kitchen table and has just finished an assignment and send it in. It’s so nice to be able to underline the things you have not had time to before. Have some submissions left and 2 exams before I can start my vacation for real. Want to point out that it is great to see that so many have visited my blog recently. Sure, you’re little bad at commenting but that you are visiting my blog is very appreciated. I definitely think it’s more fun and it also increases my motivation to blog more, so fun! Here you have a casual outfit that I wore a few days ago. Basic is my thing;)


3 kommentarer3 kommentarer om “It’s all about the basics”

  Hej, tycker att det var väldigt svårt att hitta vart man kom in och kunde skriva kommentarerna så tog ett tag innan jag hittade de, tänkte om de kan vara en del i att läsarna inte kommenterar.
  Älskar din blogg, ser ut som du är utomlands i Grekland på första bilden med den blåa himlen och de vita husen!
  Kram!

  Reply

  hejsan! tänkte för du äger ju en del triangl bikinisar, jag vill beställa men pallar verkligen inte om det blir fel storlekar eller så.
  Undrar vad du har på din rosa triangl bikini och din svarta matta bikini, storlek,
  och vad brukar du ha för storlek när du köper bikini i svergie?
  om du vill hjälpa mig lite?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här