Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:16 | June 17, 2014

London snaps

sdjsjfj

God morgon babes! Här kommer lite bilder från London. Just nu befinner  jag mig i MIAMI och klockan är 6 på morgonen. Vi kom igår och hade en hektisk dag så jag hann inte uppdatera varken här eller på instagram. Av det jag sett hitintills av MIAMI så är jag mållös, och ni måste kika in här för att se vad jag kommer att visa er. Detta ska bli min bästa resa eveeeeeeer!! Hörs snart pussar

___________________________________________________


Morning babes! Here are some pictures from London. Right now I’m in MIAMI and the clock is 6 in the morning. We arrived yesterday and had a busy day so I did not update either here or on instagram. MIAMI is unbelievable, I am speechless, and you have to visit my blog everyday and see what I will show you. This will be my best trip eveeeeeeer! Talk to you soon kisses


1 kommentarerEn kommentar om “London snaps”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • London är en härlig och trevlig stad. Ska dit i nästa månad.

    Reply