Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:21 | June 20, 2014

Sawgrass Mills

IMG_1355IMG_1366IMG_1369IMG_1385IMG_1397

I förrgår spenderades dagen på outleten “Sawgrass Mills” som är en av den största i USA. Vi har fått jätte många rekommendationer så vi bestämde oss för att åka dit, det ligger utanför Miami och tar cirka 1 h med bil. Jag brukar inte vara något fan av outlets och jag hittar sällan saker som jag vill ha men måste säga att jag köpte en Michael Kors klocka för halva priset, nöjd blev jag allt 🙂 Köpte även ett par nike run för 500 lappen, så man kan hitta en del godingar. Måste dessutom rekommendera en grym italiensk restaurang kallad “Villagio” som vi åt lunch på, med världens bästa service och inte alls hög dyr prislista så rekommenderar jag det!

____________________________________________________
The day before yesterday spent at the outlet “Sawgrass Mills” which is one ofthe largest in the United States. We have received many recommendations so we decided to go there, it is outside of Miami and takes about 1 hour by car. I’m normally not a fan of the outlets and I rarely find things I want but have to say that I bought a Michael Kors watch for half the price,  really good 🙂 Also bought a pair of nike run for 500sek, so you can find some goodies and I recommend it. Must also recommend an awesome Italian restaurant called “Villagio” we ate lunch at, with the best service and not at all high expensive price list so I recommend it!

1 kommentarerEn kommentar om “Sawgrass Mills”

    Åh var i Florida förra veckan, spenderade många timmar på sawgrass och gjorde många fynd. Ha en jättefin resa! <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.