Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:04 | June 21, 2014

White on white

IMG_1864
Top: HERE, Pants: HEREIMG_1786

Hej finisar, ledsen för dålig uppdatering men det är riktigt svårt att blogga när tidsskillnaden är så stor, inte van vid det. Hitintills har vi shoppat en del och spenderat tid på stranden så vi har det bästa som bahamas och key west, framför oss. Vi vill vänta med att få lite färg och få klart shoppingen och därefter börjar äventyren. Igår shoppade vi på Collins ave och började från gata 7 och fortsatte uppåt. Här hittar man butiker som Sephora, Mac, Dash, Fotloocker, Zara med mera. Ännu en del av Miami beach shopping du inte vill missa när du är här. En tråkig sak med Miami är dock vädret, det regnar bokstavligen varje dag, ungefär 1h. Det är soligt väder innan och efter men det måste typ regna vilket är bull, som igår då var vi i stan och det öste ner. Nu ska vi äta frukost, ut och träna och sedan besöka ett hotel med pool för att ligga där i några timmar. Hoppas ni hade en kul midsommar! Btw klicka HÄR för att komma till Nyheter24 där jag ger 5 tips på effektiva magövningar du inte behöver ett gym för 🙂

________________________________________________

Hello babes, sorry for bad update but it’s really hard to blog when the time difference is so big, not used to it. So far we have shopped a bit and spent time on the beach so we have the best like Bahamas and key west, to look forward.  We want to wait to get tanned and do all the shopping and then begin with the adventures. Yesterday we shopped at Collins ave and started from 7 street and continued upward. Here you’ll find stores like Sephora, Mac, Dash, Footlocker  Zara and more. Yet another part of Miami beach shopping, you do not want to miss while you are here. A sad thing about Miami is the weather, it rains literally every day, about 1h. It’s sunny before and after but the rain must come, like yesterday we were in town and the rain was pouring down. Now we’ll have breakfast and visit a hotel with swimming pool to lie there for a few hours. Hope you had a fun midsummer! Btw click HERE to go to Nyheter24 where I give five tips on effective ab exercises you do not need a gym for 🙂


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.