Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:33 | June 22, 2014

Pool day

IMG_1882IMG_1908IMG_1911 IMG_1885 IMG_2002

Igår bestämde vi oss för att chilla vid poolen på hotellet Delano för omväxlingens skull. Det var trevligt, jättefint hotell och vi njöt till fullo. Mot kvällen begav vi oss ut för att kolla på fotbollsmatchen Bosnien och Hercegovina –  Nigeria och lämnade platsen vi var på förkrossade. De av er som såg matchen förstår varför. Hur som helst, idag ska vi hänga vid stranden och planera  vår sista vecka här, det är galet hur fort tiden går. Vi har fått väldigt blandade rekommendationer och jag behöver er hjälp som var varit i Miami tidigare. Ska vi åka till Key West är frågan? Hjääälp!

Yesterday we decided to chill by the pool at the hotel Delano for a change. The hotel was really nice and we had a good time. Towards evening we went out to watch the football game Bosnia and Herzegovina – Nigeria and left the place we were on devastated. Those of you who watched the game probably understand why. Anyway, today we are going to the beach and are supposed to plan our final week here, it’s crazy how fast time goes. We have received very mixed advice and I need your help, to those of you who have been in “Key West”, should we go there? Heelp!


10 kommentarer10 kommentarer om “Pool day”

  Key west är BARA kul om vädret är bra. Annars suger det!

  Reply

  Hey Babe

  I Loved the keys well especially and mostly Key West!! It is a “little” small city with a lot of charme and awesome weather…A lot of pups and bars – quite different of what miami is like. So it depends on what you like…we rented a scooter and drove around the city one day and it was great. Its just quite the drive down…Like I said if u wanna see more of the caribbean feeling with cuban touch its worth the drive- if u want the miami lifestyle dont go.
  Enjoy your vacation
  Besos stef

  Reply

  Jaa, det lönar sig verkligen. Det var såå fint och jätte goda fiskar att äta

  Reply

  Hur är den rosa bikinin i storleken och hur sitter trosorna? Tacksam för svar 🙂

  Reply

  Key west är jättemysigt om det är bra väder och du inte vill festa. Dem har världens bästa froyo!!
  Sen om du vill göra vattensporter eller dyka/snorkla i reven är det ett helt amazing ställe.
  Definitivt värt att besöka, dock är shoppingen inget att ha

  Reply

  Hej. Hamnade på din blogg för jag såg att du taggat South Beach på dina bilder på insta. Jag är också i South Beach nu med min pojvän tre veckor framöver och letar efter lite inspo för saker att göra och tänkte också gå förbi Delanos eller The Raleigh hotellpool. Kostade det eller frågade de om ni var gäster på hotellet? 🙂 superfina bilder förövrigt!

  Reply

  Hej! Vi känner en av cheferna på hotellet och jag tror faktiskt inte man kommer in om man inte är gäst, men du kan ju dubbelkolla! Säg att ni är på semester och vill bara ta en drink/lunch vid poolen 🙂 Lycka till! Tack ska du ha :*

  Reply

  Hej! Jag är i Miami nu och har varit i USA i ca två veckor nu på lite olika ställen. Vi har inte varit på Key West, men däremot kom vi tillbaka från Siesta Key idag! Det var så galet fint. Tar ca 3 och en halv timme med bil från Miami beach. Rekommenderar verkligen. Sanden är det vitaste jag sett och ca 20-30 meter ut hoppade det vilda delfiner varje morgon. Vi hyrde en lägenhet där vilket var perfekt. Mitt tips är att åka dit, inte så jättelångt heller plus att vädret var extremt mycket bättre där än i Miami!

  Reply

  Hej! Åh så kul det låter, typiskt att jag ser detta nu, vi åker nämligen idag 🙁 Men nästa gång absolut! Hoppas du har haft det underbart! Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.