Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:49 | June 23, 2014

Life is a beach

 

IMG_2019 IMG_2028IMG_2048IMG_2209 IMG_2369

Hellluu från Miami! Igår hade vi en chill dag från morgon till kväll. Först vaknade vi typ 10 och gick hela vägen till stranden. Vi låg där i kanske en halvtimme, nära på att somna innan regnet började ösa ner och alla människor sprang hem typ haha, skitkul att se. Med handduken över huvudet springandes mot palmerna plingar min telefon och jag har internet, haha. Tror ni inte vi ställde oss där under i ca 15 minuter och chillade i regnet bara för att vi hittat internet? Hahah helt sjukt vad internet är idag. I alla fall, efter 15 minuter så var den soligt igen och vi gick mot Collins för att äta lunch. Vi satte oss på något ställe kallat “El cafe” och fick först och främst vänta 30 minuter på vår mat (sallad och ägg) därefter fick vi betala typ 10 extra dollar för massa skit vi själva inte ens visste, typ för service m.m. Vill bara tipsa er om att vara uppmärksamma på det, det läggs nästan alltid på pengar så räkna inte med de ordinarie priserna.

Hellluu from Miami! Yesterday we had a chill day from morning to night. First we woke type 10 and went all the way to the beach. We lay there for maybe half an hour, close to fall asleep before the rain started to pour down and all the people ran home haha, funny to see. With the towel over our heads running towards the palm trees suddenly I get internet, haha. Don’t you think we stayed there for about 15 minutes and chilled in the rain just because we found internet? Hahah insane what the internet means today. Anyway, after 15 minutes it was sunny again and we went against Collins for lunch. We sat in some place called “El cafe” and had to wait on our food for 30 minutes (salad and egg) then we had to pay like 10 extra dollars for shit didn’t even know what it was, service etc. Just want to tell you that pay attention to it, they add almost always on the price pricelist, so don’t count on the regular prices.


2 kommentarer2 kommentarer om “Life is a beach”

    Hey,

    If i didnt misunderstand your text very badly, I think that you were talking about paying taxes, as the “paying extra 10 dollars for shit..”. In USA you usually pay 10-15% of the check as a tip for the waiter. 🙂

    Reply

    Läste bokstavligen hela din blogg och inspirerades sjukt mycket av allt men självklart din nedviktgång var det som tog mig med storm. Jag har alltid vägt 54-56 och verkligen haft “drömkroppen” men körkortet för min del förändrade allt. Jag slutade motionera och är nu latare än någonsin. Ett år senare väger jag över 65 och jag mår skit jag är verkligen helt hjärtkrossad. Jag orkar inte ta mig till gymmet, äter jag rätt i en vecka o inte ser det lilla minsta resultatet så ger jag upp jag har verkligen ingen motivation inte ens mina gamla bilder eller något hjälper mig på traven.. Jag undrar bara hur din kost såg ut när du gick ner så himla mkt 10kg på 2,5 månader, höll du verkligen dig nyttig trots att du var den gottegrisen innan? Fick du resultat fort som gjorde att du fortsatte kämpa eller vad höll dig kvar ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här