Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:57 | June 24, 2014

Outside workout in Miami

IMG_1432
Leg lift (abs) : 15 reps 3 set 
IMG_1451
Russian twist (abs): 50 reps 3 setIMG_1491
Step up (legs & butt): 10 minutesIMG_1458Squats (legs & butt): 15 reps 3 set


6 kommentarer6 kommentarer om “Outside workout in Miami”

  Hej! Jag skulle behöva lite hjälp och hoppas att du skulle kunna hjälpa mig. Jag tränar 6 dagar i veckan, både kondition och styrka, mitt mål är att få en tightare kropp, mer synliga muskler men mest av allt en hälsosam stark kropp! Kosten går bra att få ihop, men jag har fastnat bland alla tillskott.. Aminosyror, PWO, vitaminer, fettförbränning och allt som hör till.. Jag skulle vilja veta vad du använder för tillskott, både före och efter träning osv och vilka som är nödvändiga! Hoppas du kan hjälpa mig! Kram

  Reply

  Elina, man behöver inte tillskott!! strunta i dem, då slipper du också skräpet i dem. träningen du beskrev + “vanlig mat” kommer garanterat ge dig resultat. kramis

  Reply

  shit va härligt att kunna gå ut och köra ett träningspass utomhus….man skulle verkligen bo i ett varmare land !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här