Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:19 | June 29, 2014

Triangl bikini

IMG_2564 IMG_2612 IMG_2513 IMG_2538

Bikini: HERE

Vaknade för en stund sedan och ska strax äta frukost, haha. Inte lätt med omställningen av tidskillnaden kan jag säga. Till er som har frågat om mina triangl bikinisar så använder jag storlek S i toppen och storlek XS i trosan. Jag har även en underdel i S men den sitter lite konstigt just för att det är ett annat material så därför gillar jag när den sitter åt lite mer, så XS blir perfekt.

Woke up a while ago and are about to have breakfast, haha. Not easy with the change of the time difference I can say. To those of you who have asked about my triangl bikini I use size S in the top and size XS in bottom. I also have a bottom of S, but it is a little weird just because it is a different material so therefore I like it when it sits tighter, so XS for me is perfect.


7 kommentarer7 kommentarer om “Triangl bikini”

  Hej och tack för inspirerande blogg! Du är helt galet snygg!

  Har själv alltid tränat och ätit hälsosamt, dock kört nästan enbart löpning och emellanåt situps + armhävningar. Pga ett dåligt knä + en andra graviditet som var besvärlig så slutade jag träna helt… tills i början på året då jag köpte Olgas (mamma-pt) träningsbok och började köra styrka. Helt galet roligt, särskilt när man från att inte ha klarat en armhävning kan göra massvis och dessutom på olika sätt.
  Problemet är att jag har svårt att få till pw/cardio då maken jobbar mycket (+ renoverar nyköpt hus) så sista tiden blir det bara styrka. Känner mig stark men har lite envist fett på ryggen samt runt midjan som inte vill ge med sig (oxh har intalat mig att cardio är enda utvägen). Äter bra, tränar som sagt styrka 4-5 ggr i veckan. Tips på att pusha kroppen i rätt riktning till att bli tightare7fastare? Är i övrigt normalviktig, 67 kg till 1, 77 cm och är en strl. 38.

  Linda

  Reply

  How does it look from behind? Does it fit perfectly? Because im planning on buying it but im still hesitating between xs and small.. And im scared xs will too tight for my butt lol

  Reply

  snygg!! <3 är jävligt sugen på den bikinin i orange.. Tänkte kolla med dig vad har du för bh storlek? Är så osäker på vilken storlek i överdelen jag ska ta och har hört att dom är små i storlekarna..

  Reply

  Hei! Elsker bikinien din!! Hvilken størrelse har du i overdelen? Er bikinien stor eller liten i størrelsen?

  Reply

  Hej tjejen!
  Undrar vad du har för storlek på dina byxor (tum-strlk och vanlig eu-strlk) i vanliga fall? Såg att de även har strlk xxs i bikinin och velar mellan xxs och xs nämligen 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här