Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:59 | July 28, 2014

PERFECT NIGHT

nr1UntitledJumpsuit: Sheinside

Denna kvällen påbörjades på restaurangen “La Tagliatella” och avslutades på klubben “Opium”.  Tyvärr funkar bara min kamera vid dagsljus (ska köpa ny så fort jag kommer hem) så därför bjuder jag på lite mobilbilder. Maten på restauran var helt amazing. Vi beställde först en sallad ihop som vi delade på (den är ganska stor). Därefter valde vi varsin pasta där för övrigt portionen också var väldigt stor. Det smakade väldigt gott och sist valde vi en desert att dela på. Vi båda blev mätta och belåtna. Dessutom var det inte alls dyrt, vi betalade runt 450kr för två personer. Så detta är absolut ett tips till er som kommer hit och vill bli mätta 😉 Senare tog vi en promenad och avslutade kvällen på som sagt “Opium”, riktigt fräscht ställe vid stranden som allmänt har skön stämning.

The evening began at the restaurant “La Tagliatella” and ended at the club “Opium”. Unfortunately my camera only works in daylight (must buy new one as soon as I get home) so therefore, I only have mobile pictures. The food at the restaurant was absolutely amazing. We first ordered a salad that we both shared (it was a quite large portion). Then we each chose a pasta which also had a large portion. It tasted very good and finally we chose a desert to share. We both felt full and satisfied. Moreover, it was not at all expensive, we paid around 50euro for two people. So this is a tip for those of you who come here and want to be satisfied 😉 Later we took a walk and ended the evening at “Opium”, a really fresh club near the beach. The club had a really nice atmosphere.

 


2 kommentarer2 kommentarer om “PERFECT NIGHT”

    Omg i’m in Barcelona too, i’m your huge fan!!!:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här