Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:45 | July 30, 2014

Q/A part one

dfdetnr3tups
.
Top: HERE – Shoes & sunglasses: H&M – Bag & Watch: Michael Kors
.IMG_7038

Jag undrar om du äter 100 procent ”bra mat” eller om de slinker ner onyttigt ibland ? Och hur gör du med alkohol?
Jag har en fusk dag i veckan där jag väljer att äta onyttigt. När jag åker på semester brukar jag unna mig lite extra J Jag dricker alkohol väldigt sällan, ungefär 10 gånger på ett år.

Man kan se att du reser mycket, hur har du råd med att resa så mycket?
Jag är mycket duktig på att spara mina pengar och inte slösa det på en massa onödiga saker som jag inte behöver. Utöver det så är mina sociala medior min extra inkomst.

Hej! Vad är dina/ditt bästa tips för att få smala och slimmade ben?? Kram
Jag skulle säga springa intervaller på löpbandet. Kramis

Du har säkert fått den här frågan förr men jag undrar hur lång tid tog det för dig att få den kroppen som du har nu? Kram!
Perioden jag gick ner 10kg tog cirka 1-1,5 månad. Därefter har jag tränat mig till en starkare kropp, cirka 2 år av träning.

För första gången i mitt liv ska jag börja gymma, är 16 år & självförtroendet är inte det bästa. Har du några tips på hur man ska kunna känna sig säker i början? Inte bli så jäkla nervös?
Du ska bestämma dig för vad du vill, bestämma dig för vilka mål du vill nå. Därefter ska du gräva fram all den vilja du har i dig och bara börja. Du måste ha i åtanke att alla människor börjar på ruta ett. För att bli ännu säkrare på gymmet kan du alltid läsa/kolla olika videor på internet och ta inspiration från andra på gymmet. Lycka till du fixar detta!

Vad är syftet med din träning? Är det för att gå upp/ner eller tränar du bara för att vara hälsosam? /Tack
Syftet med min träning är att må bra och göra det jag älskar vilket är att träna. Självklart finns det alltid små saker man vill förändra med sin kropp men generellt är jag nöjd med den kropp jag har idag.

Under din viktnedgång hade du någon cheat day? Puuuss
Svaret på frågan är yess, jag har alltid haft en fusk dag i veckan. Men observera, till rätt mängd!

Under din period då du gick ner så mycket, hur snabbt SÅG du skillnad?
Efter 1-2 veckor började jag se skillnad på min kropp.

Hej! Undrar hur man uttalar ditt efternamn haha 🙂
Haha skön fråga! Man uttalar det precis som det låter 🙂

Hej sendi! När jag kollar på bland tjejer kroppar på insta och tumblr bl.a din har alla så sjuuukt fina kroppar. Och för att lyckas måste man troligtvis sluta äta onyttigheter men det är så himla svårt dessutom har jag en kultur där vi äter ihjääl oss verkligen. Hur ska jag göra? Och vad äter/dricker man när man fikat med vänner på café? Då allt är så onyttigt tex alla söta bakelser.
Hej kära du! Tack snälla 🙂 Man måste kombinera kosten med träningen och skapa gränser. Det är okej att äta massa gott, men till en viss mängd om du frågar mig. Jag brukar dricka ramlösa eller tee, och ibland unna mig en bakelse.
.

I wonder if you eat 100 percent “good food” or do you eat unhealthy sometimes? And how do you do with alcohol?
I have one cheat day a week where I choose to eat unhealthy. When I go on holiday I usually treat myself a little extra. I drink alcohol very rarely, about 10 times in a year.

I can see that you travel a lot, how can you afford to travel so much?
I am very good at saving my money and not waste it on a bunch of useless things I do not need. On top of that is my social medior my extra income.

Hello! What is your best tips for getting slim and slim legs? Hug
I would say run intervals on the treadmill. Hugs

You’ve probably had this question before, but I wonder how long did it take for you to get the body that you have now? Hug!
The period I lost 10kg took about 1-1.5 months. Then I have trained myself to a stronger body, about 2 years of training.

For the first time in my life I will start training at the gym, I’m 16 years old and my self-confidence is not the best. Do you have any tips on how to feel confident in the beginning? And not be so damn nervous?
You should decide what you want, decide what goals you want to reach. Then you’ll dig out all the will you have in yourself and just start. You must keep in mind that everyone starts at square one. To be even safer in the gym, you can always read/check out various videos on the internet and take inspiration from people at the gym. Good luck , you can do this!

What is the purpose of your training? Is it to go up/down in weight or do you train only to be healthy? / Thanks
The purpose of my exercise is to feel good and do what I love which is to train. Of course there are always little things you want to change with you body but overall I’m happy with the body I have today.

During your weight loss, did you have cheat days? Kisses 
The answer is yess, I’ve always had a cheat day a week. But note, for the right amount!During your period when you went down so much, how fast you did you see some difference? 
After 1-2 weeks I began to see a difference in my body. 

Hello! Wondering how to pronounce your last name haha 🙂 
Haha nice question! To pronounce it exactly as it sounds 

Hi Sendi! When I watch among girls bodies on insta and your tumblr, among others, everyone has fine bodies. And to succeed you have to probably stop eating unhealthy but it’s so damn difficult additionally I have a culture where we eat sooo much. What should I do? And what are you eating/drinking when you go on a cafe with friends?
Hello dear! Thank you 🙂 You have to combine diet with exercise and create boundaries. It’s okay to eat all kinds of stuff, but to a certain amount if you ask me. I usually drink frameless or tee, and occasionally treat myself to a pastry.


16 kommentarer16 kommentarer om “Q/A part one”

  jag ÄLSKAR verkligen din kropp! Men det känns ju inte bra eller hälsosamt att du gick ner 10 kg på en månad? jsg gick ner 10 kg på ca 4 månader och läkaren sa att det var farligt? Hur många kalorier ligger du på om dagen ? (Ungefär) Kram

  Reply

  Hi Skopljak! U are my inspiration in fashion, sport and love. I have some questions to u:
  I want to weight loss, well should i do exercises for strong or no?
  I can’t run by 1,5 h what should i do?
  I don’t like my legs and stomach, i train every day by 2 your on orbitrek by i don’t weight loss, i’m scared….
  I can’t stop eating sweeties, do u have any tips for me?

  Reply

  Och tänkte bara fråga hur man får smalare armar? Vad ska man träna? 🙂 älskar din blogg btw.❤️❤️

  Reply

  Hej Sandi!!
  1. Jag undrar hur mycket du åt varje dag ( kalorier ) men också hur mycket mängd med onyttig mat/snacks du åt varje cheatday? 2. Vilket land kommer dina föräldrar ifrån ? 🙂 pussar och kramisar

  Reply

  Hej sandi! Jag undrar hur mycket du tränade varje vecka den tiden du gick ner så mycket ? Taack! 🙂

  Reply

  Hej fina Sendi! Hur tränar man armar? Ifall man vill att dom ska bli smalare? Är väldigt tacksam för svar:)

  Reply

  Jaaaaa!! Snälla svara om hur man kan få smalare armar?? Du är den bästa och den bästa inspirationen jag någonsin kunnat få!! Såå snälla svara finaste duuu❤️❤️ Du är annorlunda andra bloggare bara så du vet(på ett bra sätt)!! Love to you Sendi

  Reply

  Mina armar ser exakt likadana ut som dina innan du gick ner i vikt, om inte tjockare! Jag har väldigt tjocka armar, hårtfett osv. Och jag undrar hur man får smalare armar? Snälla svara!!! Du är en inspiration! Massa kärlek till dig<33333

  Reply

  Hej finaste du! Jag har problem med mina armar, min omkrets på armarna är 30cm och skulle vilja ha omkretsen 27cm.. Är det omöjligt? Hur lyckas jag?

  Reply

  10 Kg på 1 -1,5 måned?? WOW. Hvordan gjorde du det?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här