Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:24 | August 3, 2014

Q/A part two

IMG_7513

Dress: HERE
IMG_7528

Hej, jag undrar vart du fick motivationen ifrån till att sätta igång på riktigt med träning och kost?
Det var min vilja som fick igång mig. Jag ville förändra min kropp och bestämde mig för att göra det istället för att varje dag flytta fram det.
Hey, I wonder where you got the motivation to start train for real with exercise and diet? 
It was my desire that got me going. I wanted to change my mind and decided to do it instead of every day moving forward there.

Hur får du dina magmuskler på sidorna? Så sjukt snyggt! Tror att vi är ganska lika i kroppen då jag är 168 och väger 54 typ. Vill dock få synligare rutor. Hur gör du kvinna?
Jag fokuserar på att göra övningar som är för sidomusklerna på magen. Skippar alltså de flesta situps.
How do you get your abs on the sides? So sick neat! 
I focus on doing exercises that are for the side muscles of the stomach. 

Hej Sendi, jag undrar hur man ska prata med sina föräldrar att man vill gå ner i vikt? Jag är 15 år. Skulle vilja prata med mina föräldrar å så för att man kan behöva en diet & allting. Eller det för ”tidigt” att försöka gå ner i vikt?
Hej! Jag kan tycka att det är tidigt för dig att börja tänka på vikten när du endast är 15 år. Men du kan alltid börja träna och kanske tänka på att inte få i dig så mycket onyttig mat.
Sendi Hello, I was wondering how to talk to my parents if I want to lose weight? I am 15 years old. Is it too early maybe?
Hello! I may think it is early for you to start thinking about the weight when you are only 15 years old. But you can always start working out and maybe think about not getting to you so much unhealthy food.

När du har tävlingar på bloggen, hur får man reda på vem som vinner?
Jag skriver ut det i ett inlägg på bloggen, ibland kanske jag inte hunnit men då har jag kontaktat vinnarna.
When you have contests on the blog, where do we find out the winners? 
I write it out in a post on the blog, sometimes maybe I haven’t had time, but then I have contacted the winners.

Hej! Jag undrar hur ofta du tränar i veckan och vad kör du för något då, och har du något tips på hur man orkar gå ut och träna på morgonen?
Jag tränar 5 dagar i veckan och har två vilodagar. Jag tränar alla kroppsdelar men olika dagar. Jag är själv jätte dålig på att träna på morgonen haha
Hello! I wonder how often you exercise a week and what you do, and do you have any tips on how to have the energy to go out and work in the morning? 
I workout 5 days a week and have two days of rest. I train all body parts but different days. I am really bad at training in the morning haha

Hej! Vad är dina/ditt bästa tips för att få smala och slimmade ben?? Kram
Hej! Du bör först gå ner i vikt för att få smalare ben, och då säger jag crosstrainer med låg nivå och hög hastighet en längre tid. Därefter när du är nöjd med storleken på benen börja springa på löpbandet.
Hello! What is your best tips for getting slim and sleek legs ?? 
Hello! You should first lose weight to get slimmer legs, and then I say crosstrainer with low level and high speed for a long time. Then when you are satisfied with the size of your legs start running on the treadmill.

Hej Sendi! Jag undrar varför du brukar ha äppelcidervinäger i salladen? Finns det någon hälsofördel? Jag testade i min sallad men tycker inte alls det smakade gott! 🙂
Hej! Nej absolut inte, det är en smaksak 🙂 Jag gillar det!
Hi Sendi! I wonder why you tend to have apple cider vinegar in the salad? Is there anyhealth benefit? I tested in my salad but I didn’t like it.
Hello! No, absolutely not, it’s a matter of taste 🙂 I like it!

Hur gammal var du när du kom till Sverige? Tycker du att det var svårt att lära sig språket?
Jag var 1,5 år så jag var ju liten när jag lärde mig språket.
How old were you when you came to Sweden? Did you find it difficult to learn the language? 
I was 1.5 years so I was little when I learned the language.

Vilka tre plagg är dina måsten i garderoben?
Svarta dr denim byxor, biker skinnjacka och grå t-shirt.
Which three pieces are must haves in your closet? 
Black Dr Denim trousers, biker leather jacket and a gray t-shirt.

Vart går drömresan?
Åh denna var svårt, finns ju så många delar av världen som jag vill besöka men Singapore eller Maldiverna får jag säga.
Where does the dream trip? 
Oh this was difficult, there are so many parts of the world I want to visit but I will say Singapore or the Maldives.

Har du några syskon?
Jag har en lillebror som är 18 år.
Do you have any siblings? 
I have a little brother who is 18.

Vad har du för intressen förutom träning?
Plugga? hah nä skämt åsido. Mode, fotboll, leka med kameran.
What are your hobbies besides training? 
Study? hah nah joking. Fashion, football, playing with the camera.

Räknar du kalorier?
Aldrig. Jag vill som sagt gå upp i vikt och det är enligt mig mycket svårare än att gå ner i vikt.
Are you counting calories? 
Never. I want to say that gaining weight and it is according to me a lot harder than losing weight.

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Q/A part two”

  Hei. Hvordan er størrelsen på levis shortsene fra imso som du har? Har kjempe lyst på sånn, men er redd for å ta for liten eller for stor..

  Reply

  Hej Sendi! Behöver verkligen din hjälp så därför skulle jag vara sjukt tacksam om du svarade.

  När du säger att du “tar bort” kolhydraterna, menar du i allt(bortsätt från frukt)?
  Även om ex. kvarg innehåller några gram kolhydraten? Förklara snälla söta. Finaste Sendi!

  Reply

  Hej! I stort sätt äter jag inte ris,potatis och bröd! Jag brukar köra LCHF, mindre än 5g på 100g! Jag äter kvarg såklart 🙂 kram på dig :**

  Reply

  Hej! Om jag får göra en fuling lite snabbt så vill jag bara säga att de som vill följa en blogg om vardag, mode & skönhet, tankar och fitness skulle kunna kika in på min blogg. Skulle uppskattas!!

  Och nu till min kommentar… Älskar verkligen din blogg! Riktigt stor inspirationskälla för mig. Följer även din instagram och ja Gud… Du kommer bli riktigt riktigt stor. Större bloggerska än vad du är nu!

  Kramar 🙂
  -Brunettes

  Reply

  Förstår inte alls din kost:P Du skriver ju att du försöker gå upp i vikt och att det är väldigt svårt för dig men att du går på LCHF och äter minimalt av kolhydrater och att du inte räknar kalorier. Vill jättegärna veta hur du tänker kring det:P Kolhydrater är ju viktiga byggstenar för muskler med, och även om proteinintaget är väldigt högt så blir det ju definitivt svårare att gå upp utan kollisar. Och om du inte räknar kalorier, hur gör du då?? Att gå upp i vikt är ju ändå kalorier in/kalorier ut precis som vid viktnedgång. Min fråga handlar om ren nyfikenhet alltså. Jag försöker själv gå upp i vikt så det är därför jag undrar kring ditt tankesätt för jag själv väljer att leva med en annan kost. Tycker det är intressant att veta hur du tänker bara:-)

  Reply

  Hej! haha tro mig, inte jag heller ibland 😉 Nä men ungefär, lchf. Om man avrundar så kan ja säga att ja inte äter ris,potatis,pasta och inte bröd. Absolut är kolhydrater viktig byggstenar men det finns kolhydrater i typ allting ändå som ex frukter. Vilket ja äter mycket av. Grejen är att min mage reagerar mycket på just “ris,potatis,pasta och bröd” därav väljer jag att inte äta det & byta ut det mot grönsaker. Så jag undviker det som har mest kolhydrater men ex kvarg äter jag hur mycket som helst utav. Jag äter mycket, av den mat jag äter haha. Och det funkar ju på mig och skillnaden är att de sätter sig på bra ställen jämfört med om ja äter bröd och min mage sväller upp. Hänger du med? 😛 puss

  Reply

  Hej. Vilken storlek har du på den blå klänningen på bilden? 🙂 Skulle du säga att den är stor eller liten i storleken?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här