Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:41 | August 10, 2014

Be the best you

wsd

Det är så sjukt hur mycket ens liv kan förändras på bara två år, både positivt och negativt. Jag tror att det är viktigt att man som person gör det ibland, tänker tillbaka. Spolar tillbaka bandet lite. Man blir mognare, man lär sig av händelser som inträffar, man inser var som är rätt och vad som är fel, ibland faller man ibland inte. Man träffar människor, vissa skapar man långa band med medan andra försvinner ur ens liv. Man gör val. Man tar risker. Ja listan är lång, men alla dessa punker formar varje individ och därför fortsätter man att utvecklas genom hela livet. För att bli den bästa versionen av sig själv. Vill bara berätta att mitt val om att börja träna och äta hälsosamt slår alla val jag någonsin haft.

It’s so crazy how much your life can change in just two years, both positively and negatively. I think it is important that we think about it sometimes. Think on the past. Rewinds the tape a little. People becomes more mature, we learn from incidents, you learn more about whats right and what is wrong, sometimes you fall sometimes not. You meet people, some you create long relations with while others disappear from your life. You make choices. You take risks. Yes the list is long, but all those things build us as peoples and it continues to develop throughout life. To be the best version of yourself. Just want to tell you guys that my choice to start exercising and eating healthy is the best choice I have ever done.


12 kommentarer12 kommentarer om “Be the best you”

  Du är så himla grym! Och en sjukt bra inspiration för många:) kärlek till dig bästa du ❤️

  PS. En fråga bara om armar: Många säger att crosstrainern är bra för armar, jag menar ifall man vill ha smalare armar! Men är biceps och triceps också bra? Arm-minskning är mitt mål. Jag har omkretsen 31cm och vill gå ner till 27cm….❤️ Snälla svara 🙂 ge mig några tips på träningar ❤️❤️

  Reply

  Du är en så fin person! Och verkligen en inspiration! Kramisar till dig ❤️

  Reply

  Du är så jävla grym! Du är så posetivt och svarar på alla frågor vi läste ger till dig, kärlek till dig <3

  En fråga bara, hur gick du ner vid brösten? Eller gjorde du det? Isåfall hur fick du bort fett där ? Tacksam för svar fina du!

  Reply

  Det ser ut som dig nu ju! Fortfarande lika fin 🙂

  Reply

  Adrianavkn på instagram låtsas vara du. Hon verkar sno bilder och bland annat denna text av dig

  Reply

  Hej! jag undrar om du äter någon form av p-piller och om det isåfall påverkade din viktnedgång på något sätt? har nämligen svårt att gå ner sista kilot/kilona och undrar om det kan ha med det att göra? väldigt tacksam för svar, men förstår om du ej vet något om detta! 🙂

  Reply

  Hej sendi! som vanligt blir jag alltid lika inspirerad av dina videos på instagram! och du ska ha ett stort tack för att du motiverar mig, även de dagar som känns mest grå!! men det var inte det jag skulle fråga. jag skulle fråga om du någonsin haft ont i kroppen av din träning? själv så springer jag och mina knä har nog aldrig varit såhär dåliga som de är just nu. därför väljer jag att vila och ska leta efter ett par ordentliga skor att springa långdistans med, några tips?
  fortsätt som du gör, jag tycker att du är grym!

  Reply

  Älskar din blogg 😀 Tycker även det är roligt när du lägger upp lite äldre bilder så man ser din utveckling, man får verkligen inspiration av de 🙂

  Reply

  Dear Sendi, how did you start making this life change? What helped you?

  Reply

  When you say: eating healthy….
  what’s exactly?
  I’m so interesting for me

  Reply

  Hi Sandi.. you really made the change happen to your fitness and muscles are very defined now than before. Im your follower on instagram under the name habybti and i have to say you humanize fitness and gym to me.. instead of it just being a routine.. now it’s actually a daily challenge.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här