Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:31 | August 13, 2014

Todays OTD

IMG_7839 IMG_7927 IMG_7859

Hej mina fina! Vad har ni för er en dag som denna? Jag har i alla fall varit och ätit lunch i Malmö och njutit av mitt sällskap. Lämnar honom imorgon och då betyder resten av veckan plugg och massa träning för min del. Snart blir det grillmat, mums på det och ikväll ska vi gå på bio här i Trelleborg. Vilken film vi ska se vet jag inte så om ni har något tips, hojta 😉

Hello babes! What are you doing a day like this? I have been eating lunch in Malmö and enjoyed my company. Leaving him tomorrow morning and that means a lot of studying and workout for me. Soon we will barbeque, yummy, and tonight we are going to the movies here in Trelleborg. Do you have any good tips on movies? I am not updated at all, xoxo 😉

IMG_7846

Jacket: HERE – Top: HERE (on sale) – Boyfriend jeans: HERE (on sale) – Shoes: HERE – Watch: HERE


7 kommentarer7 kommentarer om “Todays OTD”

  Guardians of the galaxy! Superbra film om du inte redan sett den!

  Reply

  Hej! Har en fråga som egentligen inte har något med inlägget att göra men hoppas på få svar ändå! Hur gör du med ditt hår när du tränar så mycket? Tänker på hur ofta du tvättar det? Jag har tänkt börja träna och försöker att inte tvätta mitt hår så ofta eftersom det blir fettigt snabbt då, men träna gör ju håret svettigt.. Väldigt bra blogg och du är en stor inspiration!

  Reply

  Hej 🙂 jag testar att skicka till dig här med då jag inte är säker på att du mottaget mitt mail gällande vinsten av Rapunzel. Vill ju inte gå minste om min fina vinst 😉 Hör gärna av dig så jag vet att du fått mitt mail. Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Louise

  Reply

  Hej! Hur är storlekarna på jackan? Är de normala eller bär man välja en större storlek?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här